Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez már kóros izzadásnak...

Ez már kóros izzadásnak számít? 13/L

Figyelt kérdés
Kb.10-11 éves korom óta küzdök azzal a problémával, hogy hiaba fürdök reggel-este es használok dezodort is nagyon izzadok es mindig nagy foltos lesz a pólóm a honaljam nal. Ezert csak fekete es feher poloban merek iskolaba vgy utcára menni. Eleg kellemetlen mert az illata sem kellemes... csak a honaljamnal izzadok ennyire a tenyerem stb nem izzad ilyen szinten. Mar nagyon sok dezodort pribaltam de egyik sem segitett. Anyukám szerint a stressztől van, ami igaz mert dolgozatok elott meg óriasibb ez az izzadsag folt, de ha otthon vagyok es nem ér stressz akkor is foltos lesz az izzadsagtol a polom. Nagyon kellemetlen es nagyon undoritonak tartom mgam tudnatok segiteni, hogy mit csinaljak, milyen dezidort vegyek mert mar iszonyatosan zavar. Az a fura hogy amikor megnezem a honaljamat az izzadas cseppek csak a szőrazalak tüszőiből jonnek vagy hogyis mondjam. Eleg zavaro mert mar 7.-es leszek szeptembertol es hat az osztaly tarsaim mar nem egyszer szová tettek hogy miert izzadsz ennyire? En pedig nagyon szegyelltem magam.

2016. aug. 24. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem is ugyan ez a problémám volt/van, ez a szer segít rajta, rakj rá belőle egy nedves vattapamacsra, majd kend be a hónod alját, lehet kicsit csíp, de legalább nem fogsz (annyira) izzadni.

Egyébként a korod miatt is lehet, hogy kamaszodsz, meg a pajzsmirigyedet ki lehetne vizsgálni, mert attól is lehet.

2016. aug. 24. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Keverj össze szódabikarbónát (gyógyszertár), vizet és pár csepp illóolajat (gyógynövény bolt) ezt kend a hónaljadra ez természetes és nem izzadsz tőle
2016. aug. 24. 16:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Nedves törlőkendővel napközben törölgesd át (nem csak felfrissít, de illatos is leszel). Facebookon láttam még olyan megoldást, hogy a pólók ujjához tesznek betétet (így nem fog a pólód átázni), de ez elég morbid ötlet és a problémád sem orvosolja.

Gyógyszertárakban lehet kapni tartós és jó minőségű izzadásgátlókat (nyilván borsosabb áron, mint a boltokban), kérd ki az ott dolgozók ajánlatát. Ismerősömnek bevált (pontosan nem tudom, hogy melyik termék és hülyeséget pedig nem szeretnék írni).

2016. aug. 26. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!