Ez már kóros izzadásnak számít? 13/L
Nekem is ugyan ez a problémám volt/van, ez a szer segít rajta, rakj rá belőle egy nedves vattapamacsra, majd kend be a hónod alját, lehet kicsit csíp, de legalább nem fogsz (annyira) izzadni.
Egyébként a korod miatt is lehet, hogy kamaszodsz, meg a pajzsmirigyedet ki lehetne vizsgálni, mert attól is lehet.
Nedves törlőkendővel napközben törölgesd át (nem csak felfrissít, de illatos is leszel). Facebookon láttam még olyan megoldást, hogy a pólók ujjához tesznek betétet (így nem fog a pólód átázni), de ez elég morbid ötlet és a problémád sem orvosolja.
Gyógyszertárakban lehet kapni tartós és jó minőségű izzadásgátlókat (nyilván borsosabb áron, mint a boltokban), kérd ki az ott dolgozók ajánlatát. Ismerősömnek bevált (pontosan nem tudom, hogy melyik termék és hülyeséget pedig nem szeretnék írni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!