Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Alverde natúr kozmetikum...

Alverde natúr kozmetikum jónak számít?

Figyelt kérdés
Természetes anyagokból vannak azt mondják . Kinek mi a véleménye a márkáról ?

2016. júl. 13. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Vannak jó és semmire nem jó termékei. Nekem többnyire nem vált be. Max a testvaj és deo ami használható. De azok sem tökéletesek. Van olyan alverde termék amitől pl a fél arcom feldagadt... azt hiszem az iszapos hidratáló meg arclemosó volt az. A szemkörnyékápolói meg zsírossá teszik a bőrt és ennyi. Az alapozói semmit nem fednek, értelme nincs az ilyen alapozóknak. Többet vártam tőle. Szóval attól hogy natúr még nem feltétlenül jó is. De esetleg ilyesmi mint sampon talán jó lehet belőle, de én már nem próbálkozok vele.
2016. júl. 13. 14:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Bár engem főleg a smink termekeik érdekelnek hogy valóban organikus és bőr barát termékek e.
2016. júl. 13. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!