Zsíros bőrűek! Napi hányszor púderezitek magatokat?
én nem mindennap használok alapozót,de ha igen,akkor napközben kb 2-3szor kell púdereznem.. az állam,és az orrom zsírosodik leginkább,jelenleg én is kísérletezek púder téren..
sokmindent próbáltam a zsírosodás ellen,de eddig nemnagyon találtam meg a megfelelő terméket.
21 L

Revlon alapozó + púder.
Meg persze bőrradír, maszk, arclemosó.
Semmi nem vált be, és nem tinikori probléma, meg nem eü baj. Ilyen a bőröm. Pocsék.
Púderezni egy 8-17-ig tartó napon 2-szer kb. Reggel + dél körül ,mert átfénylik a bőröm.
Este ha megyek vhova 5-6 körül, akkor mindig, ha elmegyek pisilni. Ez 2-3 alkalom.

1x, reggel.
Lily Lolo mineral alapozót keverek "flawless matte" finishing powderrel, arra "felviszek egy réteg "transculent silk" finishing powdert, majd lefújom "makeup mist"-tel. Így olyan 6-7 órán át tartja magát az arcom. Ha elkezd zsírosodni, felitatom egy zsebkendővel.
Hogy kevésbé zsírosodik a bőröm, életmódváltással és biokozmetikumok használatával értem el.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!