Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros bőrűek! Napi hányszor...

Zsíros bőrűek! Napi hányszor púderezitek magatokat?

Figyelt kérdés
Illetve milyen termékek váltak be nektek, es van-e valami, ami hosszútávon segített megszüntetni a zsírosodást?
2016. aug. 22. 15:08
 1/5 anonim válasza:

én nem mindennap használok alapozót,de ha igen,akkor napközben kb 2-3szor kell púdereznem.. az állam,és az orrom zsírosodik leginkább,jelenleg én is kísérletezek púder téren..

sokmindent próbáltam a zsírosodás ellen,de eddig nemnagyon találtam meg a megfelelő terméket.

21 L

2016. aug. 22. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Revlon alapozó + púder.

Meg persze bőrradír, maszk, arclemosó.

Semmi nem vált be, és nem tinikori probléma, meg nem eü baj. Ilyen a bőröm. Pocsék.

Púderezni egy 8-17-ig tartó napon 2-szer kb. Reggel + dél körül ,mert átfénylik a bőröm.

Este ha megyek vhova 5-6 körül, akkor mindig, ha elmegyek pisilni. Ez 2-3 alkalom.

2016. aug. 22. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:

1x, reggel.

Lily Lolo mineral alapozót keverek "flawless matte" finishing powderrel, arra "felviszek egy réteg "transculent silk" finishing powdert, majd lefújom "makeup mist"-tel. Így olyan 6-7 órán át tartja magát az arcom. Ha elkezd zsírosodni, felitatom egy zsebkendővel.

Hogy kevésbé zsírosodik a bőröm, életmódváltással és biokozmetikumok használatával értem el.

2016. aug. 22. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem használok púdert, ha zsírosodik a bőröm akkor nedves törlővel áttörlöm. Amúgy egészséges étkezés mellett alig zsírosodik, tapasztalat, nem ettem húsokat, zsírosat, fűszereset, cukrosat, stb és tök más volt addig a bőröm, sokkal szebb, nem zsírosodott.
2016. aug. 22. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyszer sem. úgy is lejön, szebb nem leszek tőle, akkor meg minek? :'D naturalba nyomom, smink nélkül.
2016. szept. 3. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!