Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az arckrémezésről? Krémezitek magatokat vagy nem?

Figyelt kérdés

37 leszek.Eddig elfogadható a bőröm.Gyerekkorom óta hidratálom magam.Valaki azt mondja nem jó,mert pont,hogy öregíti a bőrt,egyesek szerint minimális testápolás,és hidratálás kell.

Gyerekként babakrémet használtam.Most hol gyógyszertárit,hol Níveát.

Jelenleg közmunkán vagyok kintin,és naptejet is rakok az arcomra.

2016. júl. 25. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
Csak napozás után szoktam krémezni az arcom vagy ha kicsit ki van száradva. De úgy vagyok vele, hogy ez csak a ráadás, a hidratálást belülről kell elvégeznem. Tehát ha száraz a bőröm, akkor inkább igyekszem még többet inni.
2016. júl. 25. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
55%

Nem használok hidratálókrémeket mert érzékeny és zsíros a bőröm, nincs rá szükség, nem is tesz jót az én bőrömnek. Fényvédőt viszont minden nap használok ha kilépek a lakásból. Télen, nyáron, mindig.

De akinek száraz a bőre annak kell a krém minden nap szerintem.

32

2016. júl. 25. 19:05
 3/5 Sunshinedoll ***** válasza:
67%

Igen, és mindenkinek kellene, ha mást nem, akkor fényvédőt meg hidratálókrémet.

A jól formulált kozmetikum nem öregíti a bőrt.

20-25 évesen még elvan az ember fiatal bőrrel és kozmetikumok nélkül, de majd 40-50 évesen ütközik ki, ki az, aki odafigyelt fiatal kora óta.

2016. júl. 25. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Száraz a bőröm szóval télen, ősszel rendszeresen de nyáron nagyon gyorsan leizzadok és így csak azt érem el hogy nem csakaz izzadság hanem a krém is folyik az arcomon... fujj...
2016. júl. 25. 23:57
 5/5 anonim ***** válasza:
73%

Persze, hogy krémezem magam. Bőrtípustól függetlenül mindenkinek kéne, ez tényleg az abszolút minimum, amit az arcáért megtehet valaki.

Mindig lesznek olyanok, akik szerint a szépségápolásban minden ellentétesen vagy nem működik. Érdekes módon ők sosem egy részletes, tájékozott választ adnak, csak idehánynak egy véleményt.

2016. júl. 26. 12:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!