Nektek mi a véleményetek az arckrémezésről? Krémezitek magatokat vagy nem?
37 leszek.Eddig elfogadható a bőröm.Gyerekkorom óta hidratálom magam.Valaki azt mondja nem jó,mert pont,hogy öregíti a bőrt,egyesek szerint minimális testápolás,és hidratálás kell.
Gyerekként babakrémet használtam.Most hol gyógyszertárit,hol Níveát.
Jelenleg közmunkán vagyok kintin,és naptejet is rakok az arcomra.

Nem használok hidratálókrémeket mert érzékeny és zsíros a bőröm, nincs rá szükség, nem is tesz jót az én bőrömnek. Fényvédőt viszont minden nap használok ha kilépek a lakásból. Télen, nyáron, mindig.
De akinek száraz a bőre annak kell a krém minden nap szerintem.
32

Igen, és mindenkinek kellene, ha mást nem, akkor fényvédőt meg hidratálókrémet.
A jól formulált kozmetikum nem öregíti a bőrt.
20-25 évesen még elvan az ember fiatal bőrrel és kozmetikumok nélkül, de majd 40-50 évesen ütközik ki, ki az, aki odafigyelt fiatal kora óta.

Persze, hogy krémezem magam. Bőrtípustól függetlenül mindenkinek kéne, ez tényleg az abszolút minimum, amit az arcáért megtehet valaki.
Mindig lesznek olyanok, akik szerint a szépségápolásban minden ellentétesen vagy nem működik. Érdekes módon ők sosem egy részletes, tájékozott választ adnak, csak idehánynak egy véleményt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!