Fiúk! Hogyan ápoljátok magatokat, mentek e esetleg kozmetikushoz, minden erdekelne (? )
Figyelt kérdés
Szoval mondhatni alapbol jóképű vagyok, de szerintem a korombeli fiukhoz kepest kicsit elhanyagolom magam. Nem szedem a szemöldököm, vannak pattanasaim, kene egy jo frizura, bar most elakarok menni egy komolyabb fodrászhoz, egyszeruen nekem semmilyen haj se áll jol, es talan o megtalálja nekem a megfelelőt, ill. eleg vékony vagyok, bar focizok 8 éve es sportos srácnak nézek ki, de nincsenek kirajzolodva az izmaim. Bocsánat ha vannak helyesírási hibajaim, gyorsan gépeltem telefonon. 17/f2015. szept. 16. 21:52
1/3 A kérdező kommentje:
Ja es azt is irjatok, hogy milyen krémeket használtok stb, mindent légyszi, kivancsi vagyok :)
2015. szept. 16. 21:55
2/3 anonim válasza:
-fodrászhoz nem járok, magamnak vágom heti 2x
-a szemöldökömet nem kell szedni :D
-krémet se nagyon használok, csak ha pl borotválkozás után pirosas a bőröm, valamilyen AVON-os cucc
-pattanások már nincsenek
-edzeni eljárok ha a suli és a munka engedi
3/3 anonim válasza:
Fodrászhoz járok másfél, 2 havonta. A szemöldökömet magamnak igazítom mert különben összenőne, de le kellene menni vele egy kozmetikushoz, aki szépen megcsinálja ezen kívül még a mellkasom gyantázása céljából járnék oda. Pattanásaim szerencsére annyira nincsenek, most ezen a nagyon meleg nyáron jött több az izzadás miatt. Krémeket nem nagyon használok ha hűvösebb az idő a kezemre szoktam hogy ne száradjon ki. Sport terén kellene kezdeni magammal valamit mert bár átlagos a testalkatom, de kellene egy kis izom. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!