23 évesen kell e már mindenfélét kenegetnem a bőrömre, hogy szép maradjon?
Én soha nem kentem rá semmit. Most 36 éves vagyok, szép a bőröm.
Van olyan ismerősöm, aki mindenféle krémet ken rá, de olyan aszott bőr kezd lenni ennek ellenére is.
Szerintem ez genetika is.
Ez most olyan, hogy mikortól érdemes egészségesen étkezni? Válasz: Már tegnap el kellett volna kezdeni.
Szóval, igen érdemes, de nem mindenfélét, csak olyat, ami bőrre való, és jó is neki.
Tudod, mi mit tartalmaz, ott az összetevő lista, tanuld meg értelmezni, és csak olyat kenj magadra, ami valóban jó összetevőket tartalmaz.
Sok illatosított, ki tudja mit tartalmazó krémek, maszkok használatát sohasem kellene elkezdened.
Viszont egy jól megválasztott, bőrtípusodnak megfelelő, lehetőleg minél több felesleges és káros anyagtól mentes éjszaka hidratálót és nappali fényvédőt jó lenne már beszerezned és használnod rendszeresen, ha mást nem is.
Természetesen ne a 40+-os krémeket vedd meg, és Q10-esnek sem kell lennie.
A megelőzés a fontos, azzal már nem fogsz elérni semmit, ha 10 év múlva kétségbeesetten próbálod eltüntetni a ráncokat, foltokat.
Használd ugyan azokat a nyakadra is, amiket az arcodra fogsz - remélem hamarosan- , hogy az is szép maradjon.
Ez amúgy a nyugati felfogás, hogy nem megelőzni, hanem kezelgetni kell mindent, ami nem feltétlenül a legjobb módszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!