Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az új osztályomban egy nagyon szép lány, és szeretnék vele mindenfélét csinálni. Most leszbi vagyok?
16 éves vagy de szerintem nem valoszinű h az vagy ez ebben a korban teljesen normális ha eddig a fiukhoz vonzottál és most ugy érzed h inkább leszbikus szeretnél lenni ne harcolj ellene inkább fogadd el magad olyannak amilyen vagy attól még te ugyan az az ember vagy még akkor is ha más a sexuális beállitottságod
bár lehet h ez most csak egy hirtelen jött fellángolás és majd elmulik
16 évesen az ilyen gondolatok szerintem teljesen rendjén vannak. Egyáltalán nem biztos,hogy leszbikus vagy. Csak egyszeruen ilyenkor kezdesz nyitni minden uj dolog felé,minden megfordul a fejedben,mint ahogy az is,hogy milyen lehet egy lánnyal csokolozni..ilyenek.
Nem tehetsz az iylen gondoltaok ellen semmit,majd idovel kialakul mindenrol a véleményed. Az is konnyen meglehet,hogy temár nem vagy szerelmes a párodba,és majd ha jon egy uj nagy-nagy szerelem akkor az ilyen emlékeken már csak mosolyogni fogsz.
De ha késobb mégis kiderul,hogy a lányok felé vonzodsz, akkor sem lesz semmi baj. Ez nem bun.
De nyugi,most még tényleg csak arrol van szo,hogy egyszeruen hajt a kíváncsiság mindenfelé!
Én meg biszex vagyok...na és akkor mi van?Van egy párom akit imádok de a barátnőmmel is vagyok rendszeresen együtt.válald fel magad!
Eleinte nehéz lessz sokak elfordulnak tőled,de ne törödj vele az igazi barátok megmaradnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!