3 hét alatt lehetséges szép barna szín szolitól?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el heti 3x megyek, elöször 6percel kezdtem, majd 6perc plusz 3perc.
Mehetek e 9 percre szerintetek? Köszönöm szépen előre is
(Kérem a kérdésemre kapjak választ, tisztában vagyok a szoli hatásával)
2016. aug. 13. 00:07
1/8 anonim válasza:
Attól függ alapból milyen színü a bőröd,és milyen hatással van rá a nap/szoli.Ha már barnultál valamit azóta akkor lehetsz barna,ha nemigazán látni akkor az a 3hét kevés lessz szép barnának lenni
2/8 anonim válasza:
Ha amúgy is könnyen barnulsz akkor ez a 3 hét szerintem sima :D Én pl már 2 10 perces szoli után is nagyon barna vagyok :D
3/8 anonim válasza:
Igen és használj mellé bronzositó szolikrémet
4/8 anonim válasza:
A kérdésre kapsz választ: nem.
SZÉP barna színed nem lehet, mert a szolitól nem szépen barnulsz. Barna már inkább. Bár ez sokmindentől függ
5/8 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet.. barna lehetsz, de a szolibarna nem szép...
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Mentek a zöldek
2016. aug. 13. 19:28
7/8 anonim válasza:
A szoliban csak sárgásbarna leszel, ami egyenesen ocsmány... normálisan barnulni fényvédővel lehet, napon, lassan, mértékkel.
8/8 A kérdező kommentje:
Megkaptam a válaszokat, meg amúgyis felesleges írni ilyen ***ságokat, csak elveszed az ember kedét! (Lehet te próbáltad neked nem vállt be mert ügyes voltál, másnak lehet)
2016. aug. 16. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!