EgyLány17 kérdése:
Réz szinű hajra fehér hajfesték?
Figyelt kérdés
olyan kérdésem lenne hogy a leszőkített hajam ilyen narancsos vörös színt adott, amire persze számítottam hisz sötét hajam volt, és abban reménykedtem hogy ha veszek hamvasító sampont az majd kihozza ezt a vöröses szint de viszont semmi változás, pedig hagytam is rajta vagy 20 percet h hasson. És az lenne a kérdésem hogy ha rá festenék fehér hajfestékkel akkor milyen színt fogok kapni? szőkésebb árnyalatot kapok vagy csak rosszabb lesz? Egyik fodrász ismerősöm mondta hogy ezt ugy tudnám eltüntetni hogy egy lazább hidrogént viszek fel a hajamra és utána festeni csak félek h ha megint hidrogéneztetem fog e maradni hajam? légyszives a hülye kommentektől kíméljetek!!! köszönöm!2016. aug. 19. 11:37
1/2 anonim válasza:
Mit szeretnél egyáltalán? Hamvas szőkét? Mennyire világos a hajad?
2/2 anonim válasza:
Fehér hajfesték? Az mi? Világos szőkére gondolsz? Abban is ugyanúgy hidrogén peroxid van úgyhogy jobban jársz ha sima szőkítővel csinálod. A vöröset azt még jópárszor le kell szőkíteni hogy elég világos legyen. De a legjobb lenne ha inkább fodrászhoz mennél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!