Hogy tudnám eltalálni a hamvasítót hogy fehér/ezüstös legyen a hajam? Esetleg valamilyen hajfesték ami ebbensegítene?
Figyelt kérdés
Nagyon ki van szőkítve, de sose találom el a jó mennyiségű hamvasító sampont így vagy platinaszőke vagy ezüstszürke/lila hajjal végzem, de nekem a 2 között kéne, a cél a fehér.
Esetleg van olyan festék ami mondjuk platinaszőkéről levinné fehérre?
2016. ápr. 3. 14:56
1/3 anonim válasza:
Fehér színezőnek/tonernek hívják. Attól lesz fehér a platinaszőkéből. A hamvasítótól nem.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, utánanézek.
Furcsa, mindenki azt mondta lila sampontól (mi ezt hívjuk legalább is hamvasítónak) lesz fehér mert a lila a sárga komplementere és a két szín elvileg "üti" egymást (ha szerencsém volt néha felül egészen fehéres lett de a vége esélytelen, inkább ezüstszínű)
2016. ápr. 3. 18:18
3/3 anonim válasza:
Megkérdezhetem, milyen hamvasítót használsz? Én pont hogy ezüst színű hajat szeretnék elérni, de nálam semmilyen hamvasító nem használ. Amikor felkenem szép lila, utána vízzel kijön az egész én meg maradok simán csak szőke, mint előtte voltam. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!