Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol lehet venni fehér hajfesté...

Hol lehet venni fehér hajfestéket vagy tartósabb színezőt?

Figyelt kérdés
Akárhol néztem, mindenhol csak szőke volt, nagyon világos szőke, de az nem fehér. Én igazi fehér hajfestéket/színezőt keresek.

2015. dec. 7. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy fehér hajad legyen teljesen le kell szívatni, aztán fehér színezőt használni. Fodrász megoldja, otthon hozzáértés nélkül ne csináld mert ha kicsit is túlszőkíted akkor tőből törik le a hajad majd. Fehér színezőt fodrászkellékesben lehet venni egyébként.
2015. dec. 7. 14:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Elottem iro leirt mindent:)
2015. dec. 8. 05:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, értek hozzá. Mindig magamnak festem a hajamat, egyszer voltam fodrásznál és csalódtam. :) 5 ezret kért el hogy ugyan olyan legyen mint amilyen előtte volt. :D Sikerült vennem egy fehér hajfestéket egy fodrászcikk kellékesnél. Majd kiderül mi lesz belőle.:) (Egyébként majdnem fehér így is a hajam, sokszor szőkítettem, de mégse fehér mert van benne szőke).
2015. dec. 10. 19:11
 4/5 anonim válasza:

Egy dolog LILA SAMPON! (de csak extraszőke hajon*)

Pl. Shwarzkopfnak van, sötét lila a csomagolása és 2 öregember van raja, én is azzal értem el fehér hajat.:)

(*úgy tudod megnézni, hogy extraszőke-e a hajad hogy csinálsz egy képet róla és fekete fehérbe teszed és ha megfelelőnek tűnik akkor mehet is a téma,de előtte nézz meg pár youtube videót pl. how to get white hair or purple shampoo)

2015. dec. 14. 15:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Az csak hamvasít, attól nem lesz fehér a haj, csak világos szőke és nem lesz sárgás. Próbáltam, nem vált be :/. Lehetséges, hogy a Te hajadba kevesebb a vörös pigment és azért lett fehér, de nekem így sem lesz fehér. Mert a rendes hófehér hajra gondoltam.
2015. dec. 15. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!