Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Én szebb vagyok mert hosszabb...

Én szebb vagyok mert hosszabb a hajam?

Figyelt kérdés

Szerintetek a csajoknál nincs egy ilyesfajta gondolkozás?

Szeretnek büszkélkedni hogy milyen hosszú a hajuk, és ettől különbnek érzik kicsit magukat.

Férfiként csak azt nézem hogy szép ápolt legyen és ne valami idétlen frizurát hordjon, de az hogy növesztik akár a fenekükig már túlzás.

2016. aug. 18. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Mert félre értették azt hogy a hosszab haju lányok jobban tettszenek mert ők nem úgy értik hogy egy kicsit hosszabb hanem úgy hogy akinek hosszabb
2016. aug. 18. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Megint ez a roh@dt általánosítás... Igen, vannak olyan idióták, akik kiforgatják a mondottakat, pl "csak a kutyák játszanak a csontokkal" és kövér disznóvá zabálják magukat. Ugyanez a helyzet a "hosszú haj tetszik a pasiknak", akkor olyan hosszúra növeksztik hogy a wc papír használata feleslegessé válik.

De nem mindenki ilyen... Szerintem egy nő akkor fog egy férfinak tetszeni, ha először önmagának tetszik, mert akkor sokkal jobb a kisugárzása.

Én pl imádtam a hosszú hajamat, de elcsesztem a sok festéssel és lekellett vágatnom állig érőre. Nem éreztem magamat kevésbé nőiesnek vagy szebbnek. Sőt, úgy gondoltam hogy sokkal jobban illik a koromhoz az a frizura.:)

2016. aug. 18. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Akinek póthaja van és úgy ér fenékig, az szerintem sem esztétikus plusz egy hosszabb hajzuhatagot nehéz kordában tartani. Viszont olyan lány, akinek gyönyörű hosszú haja van, nem kócolódik és a fenékig érő hosszával is olyan mintha most lépett volna ki egy fodrásztól, az mindenképp ápoltságra vall. Egyébként is akinek természetesen hosszú a haja és nem töredezett, elég sokat meg kellett vele szenvednie korábban feltehetőleg. Úgyhogy ilyen esetben érezhetik magukat különbnek, mert egy ilyen haj tényleg díszként és szépítő "elemként" funkcionál.

Akinek meg fenékig ér és folyton gubancos, az inkább vágassa váll alá. Nincs rosszabb látvány egy seprűszerűre törött női hajkoronánál.

2016. aug. 18. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Egy barátnőmnek van nagyon hosszú haja, feneke alá ér, mindig fonottan hordja mert másképp nem bír vele mit kezdeni sem... a haja miatt állandóan figyelmet kap, dicséreteket, hogy de szép haja van, de hosszú, stb. Idegenektől, pasiktól, mindenkitől. Ő maga csak egy átlagos, szemüveges, csendes lány. Ha nem lenne a haja senki nem venné észre sem.
2016. aug. 18. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
nekem volt középiskolában egy csálé fogú ronda, borsodi félcigány ótvar fejű osztálytársam, neki is legalább a haja jó hosszú volt...
2016. aug. 18. 23:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy van ilyen,viszont lehet vele kompenzálni a nem túl előnyös külsőt,arcot és úgy érzem erőt is ad.
2016. aug. 19. 15:31
 7/8 anonim ***** válasza:
54%

Hát... egy szép haj csábító a férfiaknak mert a tekintetet nagyon vonzza.

Amúgy sokkal szebb egy segg alá érő hajzuhatag mint egy 2-3 centis fiús frizkó.

2016. aug. 20. 07:25
 8/8 anonim ***** válasza:
36%
szerintem gyönyörű a nagyon hosszú haj. Sose láttam még olyat,ami nekem túl hosszú lenne...
2016. aug. 20. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!