Én szebb vagyok mert hosszabb a hajam?
Szerintetek a csajoknál nincs egy ilyesfajta gondolkozás?
Szeretnek büszkélkedni hogy milyen hosszú a hajuk, és ettől különbnek érzik kicsit magukat.
Férfiként csak azt nézem hogy szép ápolt legyen és ne valami idétlen frizurát hordjon, de az hogy növesztik akár a fenekükig már túlzás.
Megint ez a roh@dt általánosítás... Igen, vannak olyan idióták, akik kiforgatják a mondottakat, pl "csak a kutyák játszanak a csontokkal" és kövér disznóvá zabálják magukat. Ugyanez a helyzet a "hosszú haj tetszik a pasiknak", akkor olyan hosszúra növeksztik hogy a wc papír használata feleslegessé válik.
De nem mindenki ilyen... Szerintem egy nő akkor fog egy férfinak tetszeni, ha először önmagának tetszik, mert akkor sokkal jobb a kisugárzása.
Én pl imádtam a hosszú hajamat, de elcsesztem a sok festéssel és lekellett vágatnom állig érőre. Nem éreztem magamat kevésbé nőiesnek vagy szebbnek. Sőt, úgy gondoltam hogy sokkal jobban illik a koromhoz az a frizura.:)
Akinek póthaja van és úgy ér fenékig, az szerintem sem esztétikus plusz egy hosszabb hajzuhatagot nehéz kordában tartani. Viszont olyan lány, akinek gyönyörű hosszú haja van, nem kócolódik és a fenékig érő hosszával is olyan mintha most lépett volna ki egy fodrásztól, az mindenképp ápoltságra vall. Egyébként is akinek természetesen hosszú a haja és nem töredezett, elég sokat meg kellett vele szenvednie korábban feltehetőleg. Úgyhogy ilyen esetben érezhetik magukat különbnek, mert egy ilyen haj tényleg díszként és szépítő "elemként" funkcionál.
Akinek meg fenékig ér és folyton gubancos, az inkább vágassa váll alá. Nincs rosszabb látvány egy seprűszerűre törött női hajkoronánál.
Hát... egy szép haj csábító a férfiaknak mert a tekintetet nagyon vonzza.
Amúgy sokkal szebb egy segg alá érő hajzuhatag mint egy 2-3 centis fiús frizkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!