Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek úgy volt hosszabb párkapcsolata hogy a párja szebb volt?
Üdv.
hosszú idő után lett egy barátnőm és sajnos az a helyzet hogy eléggé frusztráltan is érzem néha magam emiatt. A gond az hogy ő szintekkel jobb pasival összetudna jönni mint én..és ámbár nem érezteti még is sajnálom emiatt...
Az én arcszerkezetem teljesen rendben van és amúgy nagyon jól néznék ki..viszont elálló füleim (amit a közeljövőben mindenképp megmüttetek) és görbülő orrom van ami ront az összképen...na most a kérdés az hogy ebből lehet e hosszú távú kapcsolat, v későbbiekben realizálódni fog nála hogy rossz döntés volt engem választani? mik a tapasztalatok?
Ne viccelj már , ez most komoly? Nem boldognak kellene inkább legyél,hogy téged választott a csaj?
A külsőd is biztosan megfogta ,de igazán a belső amivel megtudod tartani.
Legyél inkább boldog és tedd őt is azzá rigyálás helyett. A férfiakat jobb szeretjük mint a kisfiúkat :)
N.
Egyet értek az elsővel. Továbbá: valószínűleg nem véletlenül választott téged. Én jobban félnék, ha jóképű pasi lennél, mert akkor könnyen megtetszel neki, de később lehet, hogy a tulajdonságaidat megismerve meggondolja magát. Most a külsőn már túl vagytok, nyilván az segített, hogy megismert, és normálisnak talált.
A kérdésre válaszolva: tudok ilyen párkapcsolatról és nekem is volt.
Ui.: Nem feltétlenül hátrány a görbe orr, van, akinek tetszik, pl. nekem is bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!