Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mostanában úgy vettem észre,...

Mostanában úgy vettem észre, hogy nagy divat a szakáll viselet, mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
A TV-t nézve mintha 1848-as szabadságharcosokat, és Kossuth Lajosokat látnék, minden fiatal szakállas. Honnan eredhet ez a divathóbort?

2016. aug. 18. 05:14
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Akkor biztos vidéki vagy, mert most ment ki a divatból. Az elmúlt 4-5 évben volt divat, de már ciki. 1-2 hazai alternatív arctól ered, akiket most nem nevezek meg, meg a férfiak elférfiatlanodásából. A szakállal meg a tetoválásokkal akarják kompenzálni a sérelmeiket, meg férfinak tűnni, és nagyon izzadtságszagú és nevetséges, mert a szakáll alatt egy lúzerek. Az igazi férfi az egy ápolt borotválkozott tetoválásmentes valaki, teljesen ismert valakit fogok most mondani, mint a Szürke 50 Árnyalata főszereplője. Olyan a férfi külsőleg.
2016. aug. 18. 07:07
 2/6 anonim ***** válasza:
első hülyeségeket ír, nem ment ki a divatból, még külföldön se, bár tényleg nem olyan friss trend. de mint a legtöbb divathullámnak, ennek sincs megmagyarázható oka, egyszercsak divat lett, egyre többen kezdték követni és kész. bár ahhoz tényleg lehet köze, hogy mostanában nagyon elnőiesedtek a férfiak és ez egyfajta ellenpontozása ennek.
2016. aug. 18. 09:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem néhány "celeb" elkezdte, aztán a férfiak egy része megörült neki, mert van, akinek eléggé nő az arcszőrzete és így legalább nem kell minden nap borotválkoznia..
2016. aug. 18. 11:06
 4/6 anonim válasza:

Mondjuk a legtöbb favágó szakállas alakot nem értem. Én is teljjes szakállat szeretnék (hormonálisan még dolgozom rajta) de egyesek érthetetlen összképet alkotnak.

Nem tudom hány hónap alatt növeszt egy olyan férfias szakállat,ami körülbelül már a páncéltörő lövedéket megfogja,erre felvesz egy olyan farmert amire ha csak ránézek,elsorvad a herém,egy mély dekoltázsú szintén feszülő pólót,és az egészet talán még egy bokavillantással is megkoronázza.

Ez mi?

Oké hogy a feje férfias,de istenem....

Oké,elhiszem hogy biztos én vagyok túlságosan egyszerű,és nem lépek ki a férfi szabású nadrágok,fekete,és egyéb sötét ingek világából,de ez a mostani divat egy természeti katasztrófa

(főváros lakója vagyok,látom mi a trend)

2016. aug. 28. 12:17
 5/6 anonim válasza:

1.válaszoló kb ilyen 16-17 év körüli kis páva lehet akinek csak a hajzselézés megy más nem :S

A szakáll most nagyon nagy divat főleg azért mert egyre több és több fajta fazont találnak ki az emberek így szinte mindenki talál magának egy jót :)

2016. szept. 9. 16:00
 6/6 anonim ***** válasza:
1. válaszoló: A férfiasság nem a külsőből ered. Épp úgy lehet férfias egy borotvált férfi, mint egy szakállas. Egyébként látszik, hogy nem növesztettél még soha szakállat. Miért lenne egy szakáll igénytele? Persze van, aki nem foglalkozik vele, de egyébként egy szakállat rengeteget kell ápolni. Úgyhogy attól még, mert valaki szakállas, egyáltalán nem igénytelen. Az meg, hogy már ciki, teljesen hülyeség. Nem tudom ezt honnan vetted.
2016. szept. 25. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!