Mostanában úgy vettem észre, hogy nagy divat a szakáll viselet, mi lehet ennek az oka?
Mondjuk a legtöbb favágó szakállas alakot nem értem. Én is teljjes szakállat szeretnék (hormonálisan még dolgozom rajta) de egyesek érthetetlen összképet alkotnak.
Nem tudom hány hónap alatt növeszt egy olyan férfias szakállat,ami körülbelül már a páncéltörő lövedéket megfogja,erre felvesz egy olyan farmert amire ha csak ránézek,elsorvad a herém,egy mély dekoltázsú szintén feszülő pólót,és az egészet talán még egy bokavillantással is megkoronázza.
Ez mi?
Oké hogy a feje férfias,de istenem....
Oké,elhiszem hogy biztos én vagyok túlságosan egyszerű,és nem lépek ki a férfi szabású nadrágok,fekete,és egyéb sötét ingek világából,de ez a mostani divat egy természeti katasztrófa
(főváros lakója vagyok,látom mi a trend)
1.válaszoló kb ilyen 16-17 év körüli kis páva lehet akinek csak a hajzselézés megy más nem :S
A szakáll most nagyon nagy divat főleg azért mert egyre több és több fajta fazont találnak ki az emberek így szinte mindenki talál magának egy jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!