Mennyire gáz az oldalra fésült hajjal a kisbajusz (Hitler)?
Szeretném kipróbálni, de félek a következményektől pl: jogi egyetemre járok, befojásolna ez pl a tanárok hozzámállásán?
A gáz szót ne úgy értsd, hogy mont divat szerint, inkább előtélet szempotjából.
Hitlert mint embert nem szeretem, de mint szónok úgy nagyon nagyra tartom, hihetetlen mire volt képes egyszerű szavakkal. Azt hiszem az ilyen természetű "rajongás" nem megvetendő.
Az a bajusz az egyetlen amit magamon el tudok képzelni és régóta szeretnék bajuszt.
Szerintem undorító, én tuti lenéznélek miatta...
Te arcod egyébként, azt csinálsz vele, amit akarsz, de azon se lepődj meg, ha esetleg megvernek majd...
Most komoly, kis Hitler bajuszkát akarsz ?! :DD
Engem nem zavar... felőlem Hitler a példaképed is lehet, ez sem zavar.. de ha meglátnálak ilyen kis Hitler bajszocskával szerintem összeesnék a röhögéstől.
Kevés embernek áll jól... mondhatni... Hitlernek jól állt.. neked nem hiszem, hogy jól fog.
Jogi egyetemre jársz, és nem tudod magadtól, befolyásolná-e a tanárok, társadalom véleményét...? Hát érdekes. De igen, elég negatív visszhangja lenne, a tanároknak, profoknak se szimpatikusak az ilyen emberek, és sötét utcán is bucira vernek az első adandó alkalommal könnyen. Már nem a tanárok, bár sose lehet tudni, kinek milyen hobbija van. :D
Meg oké, hogy szónokként nagyra tartod, de szerinted ki a fenét fog érdekelni, hogy miért így nézel ki? Mindenki szerint egy náci fanatikus leszel és pont.
Meg őszintén szólva túl a 18-on szerintem már illik túl lenni a "látványosan fejezzük ki mi iránt rajongunk" korszakon. És jogi egyetem után nem tudom, mik a terveid, vagy hogy meddig tartanád meg ezt a kinézetet, de hogy nem szívesen látnának egyik hivatalban sem,vagy ha esetleg eljutnál a bírói kinevezésig (bár azért a 30-on túl csak nem gondolhatod ezt komolyan), sorra kapnád a panaszokat az elítéltektől/pervesztesektől, ügyvédként éhen halnál, mert senki nem keresne meg az ügyével, stb.
Szóval előítélet szempontjából mindenképp "gáz" a dolog.
Hát Te tudod, de szerintem a legtöbb emberből negatív dolgokat váltanál ki. Én spec valószínűleg szóba sem állnék veled, nem nagyon érdekelne, hogy isteníted-e Hitlert v csak hasonlítasz rá. És ezzel szerintem sokan lennének így.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!