Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire gáz az oldalra...

Mennyire gáz az oldalra fésült hajjal a kisbajusz (Hitler)?

Figyelt kérdés

Szeretném kipróbálni, de félek a következményektől pl: jogi egyetemre járok, befojásolna ez pl a tanárok hozzámállásán?

A gáz szót ne úgy értsd, hogy mont divat szerint, inkább előtélet szempotjából.

2013. aug. 8. 01:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ui.: Az ügyészi pálya érdekel.
2013. aug. 8. 11:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát szerintem "normális" ember ilyet nem csinálna, mert szerintem sokan kiröhögnének, sokan megutálnának és sokan teljesen hülyének néznének stb... De én azt mondom csináld, mert miért ne, te bajod végül is és ha szeretnéd... :D
2013. aug. 8. 19:15
 13/16 anonim válasza:
Szerintem is ha olyan bajuszt növesztenél mint Hitler, nem néznének rád jó szemmel, de az a haj amit a nácik viseltek, hogy oldalt szinte kopasz felül pedig hátra fésülték az szexi.
2013. aug. 8. 22:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

3 verzió van.

- Zsidók, cigányok, liberálisok megakarnak verni, ócsárolják.

-Akik nem foglalnak állást a témában azok csak megmosolyogják.

-Rasszisták, Skinheadek vagy Hitler szimpatizánsok pedig támogatnak, dicsérnek, megvédenek.

A tanárok közt is vannak rasszisták. Biztos befolyásolná, de kb akkora részének pozitívan mint amekkora részének negatívan. Egyik tanár pl ezt mondja:

-Ugye tudod melyik rossz ember hordott utoljára ilyen frizurát?

Másik pedig:

- Jól áll neked, egy régi barátom is pont így nézett ki ;)

És mennyi időre akarod? Ha pl egy nap bemész így azt biztos jó viccnek találják, de hosszú távon ne.

2013. aug. 10. 14:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Több verzió van, mint 3 én spec balos vagyok amit ok nélkül manapság liberálisnak hívnak Mo.-n, de nekem semmi bajom nem lenne vele..jól is állhat pl. nekem jól állt tavaly nyáron hordtam..bár pihenés alatt a Bükkben..de csak hogy lássam milyen szóval amúgy állhat jól, bár megnézik az tutkeralyosz.
2013. aug. 10. 14:29
 16/16 anonim válasza:

Apámnak rövid haja van, egész arcos pofaszakáll vagy hitlerbajusz rövid hajjal jól állna neki, de hitler haj nem.

nekem meg un hitler haj áll jól... szóval döntsd el

2014. nov. 3. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!