Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szakáll-bajusz jól áll?
Figyelt kérdés
Valahogy így nézek ki, cak rövid hajjal 19F
Kort, nemet írjatok, meg azt, hogy nektek mi tetszik.
Köszi :)
2014. máj. 25. 22:59
3/9 anonim válasza:
Legyél vele türelmes, elvégre nyilvánvalóan retardált. Tegyél úgy, mintha ott lenne egy kép. Ne zaklasd fel.
4/9 anonim válasza:
Hááát... Jól áll, de a bajusszal azért nem vagyok kibékülve ezen a képen :/
20/L
6/9 A kérdező kommentje:
Nem retardált vagyok, csak fáradt! :)
2014. máj. 25. 23:06
7/9 anonim válasza:
Tehát akkor most nem rólad mondunk véleményt, hanem Johnny Deppről, csak neked "hasonló" a bajszod és "valahogy úgy" nézel ki (na persze)... Ez igen. Egy pillanatra azt hittem, hogy tényleg csak fáradt vagy, de nem! Igazam volt, retardált vagy.
8/9 anonim válasza:
Johnny Depp mindenhogy jól néz ki, bajusz és szakáll nélkül is, egyszerűen ilyen az arca.
9/9 anonim válasza:
Never go full retard! Komolyan mondom, megszépítetted az estém :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!