Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha hason alszom akkor hamarabb...

Ha hason alszom akkor hamarabb kell botoxoltatnom, hamarabb lesznek ráncaim?

Figyelt kérdés
Hanyatt fekve nem tudok.
2016. aug. 17. 14:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Hogy jön össze a hason alvás és a ráncok?
2016. aug. 17. 15:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez hogy jött ki?
2016. aug. 17. 15:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Ha hason alszol akkor gyűrődik az arc, nem egyértelmű?
2016. aug. 17. 15:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Biztos arra gondol, hogy a párna ráncokat nyom az arcába. :)
2016. aug. 17. 15:08
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Te ugye szőke vagy?
2016. aug. 17. 15:18
 6/11 A kérdező kommentje:

"Sok orvos szerint háton aludni a legegészségesebb, ez a pozíció áldás a nyak és a gerinc számára. De figyelem: igazából akkor jó, ha párna nélkül alszunk, így kerül a nyak valódi nyugalmi helyzetbe. (A túl sok párna ráadásul légzési nehézségeket okozhat.) További érv a háton alvás mellett az, hogy ilyenkor az arcot szabadon éri a levegő, nem nyomja össze a párna, ez pedig a ráncok kialakulása ellen hatásos. "

Csak egy cikk... nagyon okos szőkék.

2016. aug. 17. 15:24
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Anyám 42 éve alszik hason, és nem ráncos. Amúgy meg nem mindegy? Ha így kényelmes, akkor így fogok aludni akkor is, ha ettől hamarabb ráncos leszek
2016. aug. 17. 15:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem akarom 30 évesen arcfelvarrást és botoxot, azért...
2016. aug. 17. 15:34
 9/11 anonim ***** válasza:
32 évesen egyetlen ráncom sincs még, pedig mindig hason aludtam életemben. Szerintem nem ezen múlik. De amúgy sem tudnék máshogy elaludni, nemrég baleset miatt 3 napig nem fekhettem hason, egyáltalán nem is tudtam elaludni háton, csak feküdtem kómásan végig.. rémes volt. :/
2016. aug. 17. 15:46
 10/11 A kérdező kommentje:
A mellműtét után varratszedésik csakis hanyatt félig ülve aludhattam, utána is 2 hónapig nem lehetett hason. Orrműtét után elvileg egy hónapig nem lehet, de mindig átfordultam, gondolhatod... 3 nap az semmi. Azt állva kibírom.
2016. aug. 17. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!