Mit tegyek a hajammal?
Nagyon-nagyon száraz a hajam, a tövétől a végéig. Korpás, töredezett, és hullik is.
Eredetileg göndör hajam van. Serdülőkorban járok, esetleg befolyásolhatja ez is?!
Már mindent próbáltam. Házi pakolásokat, almaecetet, Kallos tejproteines pakolását, gyógynövényes samponokat, balzsamokat, különféle olajokat, de semmi!
Félek, hogy soha többet nem lesz egészséges a hajam.:(
Segítsetek, kérlek!
Miert akkor mi tortenik ha rendszertelen ciklus ellenere fog. gatlot adnak?
Koszi kerdezo. :) Remenykedunk!
Neked is sok sikert.
Köszönöm a kérdést feltevőnek, én is minden jót kívánok :)
A másik kérdésre válaszolva: Ha rendszertelen a ciklusod, annak oka van és ki kell vizsgálni. vannak olyan betegségek (pl. PCOS) , amit ronthat is, ha fogamzásgátlót kezdesz rá szedni. Persze ezt döntse el az endokrinológus. Fogamzásgátló mellett amúgy nem lehet hormonvizsgálatokat végezni, mert értelemszerűen befolyásolja az eredményt, elfedheti a problémákat.
(Ezért én is remélem, hogy a dokinak jók lesznek a régebbi hormoneredményeim is :D)
Nyugodj meg. Ugyis bele fog kotni. :D
Neki nem lesz jo a regebbi eredmeny.
Mindig talalnak valamit amibe belekothetnek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!