Mit kezdhetnék a hajammal ezek után?
Ritkíttasd ki, hogy könnyebb legyen kezelni.
Használj speciálisan göndör hajra való termékeket. Pl. az ORX (volt Organix) termékei nagyon jók. Fényes, puha lesz tőle a haj. Igaz, eléggé drága.
Nekem a festéktől egyébként fényesebb és szebb, mint simán. Szóval szerintem felesleges volt áttérni a hennára. Hiába természetes, én rengeteg rosszat hallottam róla.
A rendes henna csak vörösre fest, és minnél világosabb a saját színed, annál jobban. Tehát nem tudom, hogy jött neked ide aranybarna... Amelyik henna mindenféle más színt igér, az nem természetes, tehát roncsol. Meg amellett, hogy tök jó természetes, ez a hátránya, hogy nem lehet pontosan belőni, hogy milyen színű lesz.
Én 6 éve hennázom a hajam és nem tapasztaltam, hogy romlott volna az állapota. Nem csinálom semmiféle trükköt, egyszerűen összekeverem vízzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!