Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kezdhetnék a hajammal,...

Mit kezdhetnék a hajammal, hogy normálisan álljon?

Figyelt kérdés
A hajam a lapockámig ér, és természetesen, de nem szépen hullámos kicsit. A problémam az, hogy hiába szárítom egyenesre vagy vasalom ki, rövid időn belül behullámosodik, de csak annyira, hogy ne álljon normálisan, illetve ha kiengedem, mindig csak összevissza lóg, bekócosodik, és máshogy nem tudom mondani, néhány tincsenként összeáll. Mit csináljak vele, hogy normálisan álljon?

2015. aug. 11. 21:00
 1/1 anonim válasza:

Szia! Nekem is hasonló a hajam,ha csak simán megszárítom esélytelen hogy szépen álljon:D. Én nem sokára egy keratinos hajkiegyenesítésen fogok átesni amitől simán hajmosás után egyenes lesz hajam hónapokig. Ha göndöríteni szeretném,lehet,hajmosás után ugyanolyan egyenes lesz:). Az egyik ismerősöm már megcsinálta,szép fényes lett a haja és tényleg sokáig egyenes maradt. Keress egy ilyen fodrászatot ahol csinálnak ilyet,de szerintem a legtöbb helyen már van ilyen. A fontos hogy miuzán megcsináltad nem szabad akárnilyen samponnal mosni,ehhez speciális sampon kell.

15/L

2015. aug. 12. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!