Ilyen ronda a könyököm, mit tegyek, hogy normálisan nézzen ki (kép)?
Mióta az eszemet tudom, azóta ilyen elszíneződött, sötét és száraz. Ha odafigyelek és mindennap jó vastagon bekrémezem, akkor felpuhul, kellemes tapintású lesz, de ugyanúgy ilyen sötét marad. Itt a jó idő, lekerül a hosszú felső, én pedig irtó kellemetlenül érzem magamat, ha nincs takarva a könyököm.
Édesanyámnak és a bátyámnak is ilyen, szóval lehet, hogy valami örökletes dologról van szó, viszont ez nem vigasztal, mert az utcán még nem láttam senki másnak ilyen ronda, sötét könyököt.
Jár még valaki hasonló cipőben? Sikerült megoldani a problémát? Mit lehet tenni azért, hogy kivilágosodjon?
Előre is köszönöm a segítséget!
nekem is ilyen sötét : D
szerintem ott vastagabb a bőr, ezért sötétebb. AHA savas hámlasztóval el lehet tüntetni az elhalt hámsejteket, akkor szerintem világosodni fog, viszont fényvédő krémet kell rá tenni, ha nap éri, szóval nyáron macerás.
bőrradírral is megpróbálhatod amúgy. : )
Basszus, hirtelen én is "kölyköm"-et olvastam, megijedtem :D
Bőrradír :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!