Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan fogjam össze normálisan...

Hogyan fogjam össze normálisan a hajamat?

Figyelt kérdés
Szeretném összecopfozva hordani a hajamat, de két bajom van. Elsősorban, hogy nem tudom úgy összefogni, hogy ne legyen...hogy mondjam, rücskös. Tehát mindig van benne egy-két kiálló rész. Fésűvel sem nagyon sikerül úgy összefogni, mindig kiáll valahol. A másik pedig, hogyha mégis sikerül úgy összefogni (ami nagyon nagyon ritkán van) akkor az a bajom, hogy nagyon lapos a fejem tőle. Segítsééég! :D

2015. ápr. 3. 17:43
 1/5 anonim válasza:
Ez igazából gyakorlás kérdése h mennyire rücskös :) ha lapos a hajad akkor meg miután összrfogtad lazíts rajta kicsit és minimálisan tupirozd fel :D
2015. ápr. 3. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
ugyan ez a bajom:D néha lefekvés előtt összefogom szorosra, reggelre meg kilazul és olyan szélfútta lesz. és van h úgy hazo napközbenre is. de így sem sikerül mindig:DD
2015. ápr. 3. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Használj hajbalzsamot, és olyan termékeket, amik selymessé, és könnyeddé teszik a hajad, szépen "csúszni" fognak egymáson a hajszálak, és akkor nem lesz rücskös. Nekem sem az. Hajmosás utáni bár napban, ha akarnám, se tudnám megcsinálni rücskösre. Én legalább kétszer megmosom a hajam egymás után, és utána jöhet a balzsam. Próbáld ki a Gliss Kur-t!
2015. ápr. 3. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Sűrű (vaddisznó) hajkefével.
2015. ápr. 3. 21:31
 5/5 anonim ***** válasza:

A hajpuhító pakolás tényleg jó ötlet, bár az sem teszi mindenki haját olyan tökéletessé, hogy egyáltalán ne legyen rücskös. :D

Gyakorlás kérdése amúgy tényleg én le szoktam hajolni, hogy a föld fele lógjon a hajam ès úgy fésülni, majd szintén fejjel lefelé kötöm össze, aztán visszatérve normális pozícióba megigazítom.

Ha meg nem lapos frizurát akarsz, akkor arra két megoldást tudok.

Az egyik, hogy elválasztod a fufrudat és feltupírozod, hajlakkozod, majd hátratūzöd olyan bubisra. A többi része meg hiába lapos, nem fog laposnak tūnni a frizura a bubi miatt.

A másik ahogy szoktam, hogy laza copfot kötök. Elõször szétválasztom a hajam kisebb részekre és egyenként feltupírozom, majd óvatosan hátra fésülöm és csak lazán kötöm ôssze, nem lapogatom le.

2015. ápr. 4. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!