Melyik a legjobb izzadásgátló? Vagy mit kezdhetnék, hogy kevésbé izzadjak? 19/L
Figyelt kérdés
a dezodorok csak a szagot veszik el, de figyelnem kell öltözködésnél, hogy olyat viseljek amin nem látszik az izzadtság folt. Tudtok valamit ajánlani, ami segíthetne nekem? Patikai termék, márka, akármi...2015. ápr. 21. 17:56
2/5 anonim válasza:
Nekem az adidas valamint a rexona dezodorjai használtak..az adidasnak van most egy új terméke..egyszerűen imádom..nem izzadozok..nincsennek szagok..foltok..és az illata is kellemes, órák elteltével is érezhető
3/5 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: 16. Kerületi vagyok pont! :) Köszönöm
Második válaszoló: Melyik adidas? Mi a neve? Köszi
2015. ápr. 21. 19:29
4/5 anonim válasza:
én az exodor pumpás dezodort ajánlom, gyógyszertárban is kapható, nagyon durván visszafogja az izzadást. nekem csak ez vált be, előtte kb. az összes drogériás és gyógyszertári drága márkát kipróbáltam.
5/5 anonim válasza:
kremmania.hu/image/thumbimage/adidas-climacool-deo-sprays-png/300/300
Erre gondoltam, nekem nagyon bevált..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!