Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legjobb izzadásgátló...

Melyik a legjobb izzadásgátló ami egészséges is?

Figyelt kérdés

A kérdésem egyszerű, a megválaszolása szerintem már nem annyira :)

Melyik a legjobb izzadásgátló amit lehet kapni és egészséges is, szóval kevesebb alumínium van benne de hatékony is.

Férfi vagyok és sajnos eléggé izzadós tipus :S Mit javasoltok? Milyen készítmények váltak nektek be? Mik azok a készítmények amik biztosan nem érik meg a pénzüket?!

Tudom hogy az izzadás egy természetes reakció ami arra szolgál hogy a szervezetben levő mérgkeket kiűritse, de azért mégis valamit csak kell tenni ellene :)

Előre is thx a válaszokat :)

#izzadásgátlás #izzadásgátlók
2012. szept. 3. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Sima szódabikarbóna...Tusolás után a nedves hónaljra felkenek egy kicsit és 40fokban is kitart...

Egyébként nekem bevált kánikulában az alterra deója és normál napokon az alverde is. Ezekbe is bele lehet keverni egy kis kanál szódabikarbónát, úgy tuti.

Először túl sok szódabikarbónát kentem fel és hétvégére kipirosodott majd bebarnult a hónaljam, akkor egy ideig alterrát használtam. Közben rájöttem, hogy kevesebb is elég.

2012. szept. 3. 20:15
 2/3 B. Petra ***** válasza:

[link]

Bioderma!

2012. szept. 4. 09:48
 3/3 anonim ***** válasza:

A Bioderma is tartalmaz aluminiumot

"Aluminum Chlorohydrate -

A dezodorokban egyik leggyakrabban használt alumínium só, melyet verejtékcsökkentő, pórusösszehúzó tulajdonsága miatt használnak.

Némileg vitatott az, hogy milyen egészségügyi hatása van az alumínium származékoknak a dezodorokban. A Wikipédia szócikk több hivatkozást is hoz, mely az alumínium tartalmú dezodorok hosszú távú használatát összefüggésbe hozza az Alzheimer kórral. Szintén több tanulmányra hivatkozik, melyek szerint az alumínium sók növelik a mellrák kialakulásának kockázatát. Ugyanakkor Paula Begoun egy olyan tanulmányra hivatkozik, mely 800 mellrákos és 800 egészséges nőt vizsgálva arra a megállapításra jutott, hogy nincs összefüggés az aluminum chlorohydrate és a mellrák között. Az EWG használattól függően 3 és 4 közé teszi az összetevő kockázati pontszámát, mely közepes kockázati besorolást jelent."

2012. szept. 4. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!