Mit tegyek a hajammal?
Nagyon-nagyon száraz a hajam, a tövétől a végéig. Korpás, töredezett, és hullik is.
Eredetileg göndör hajam van. Serdülőkorban járok, esetleg befolyásolhatja ez is?!
Már mindent próbáltam. Házi pakolásokat, almaecetet, Kallos tejproteines pakolását, gyógynövényes samponokat, balzsamokat, különféle olajokat, de semmi!
Félek, hogy soha többet nem lesz egészséges a hajam.:(
Segítsetek, kérlek!
Magyarul...olyan mintha nem is kezelnének?
Nagyon sajnálom. Hidd el teljesen együttérzek.
Hajad nagyon ritka már?
Nekem nagyon. :(
Amúgy olyan, igen. Semmi javulás nem látszik. Ezért mondom, hogy hormonális hajhullásnál vagy nagy nehezen beválik valami, vagy semmi... Nekem valószínűleg olyan magasak a hormonszintjeim, hogy ezek a gyógyszerek nem bírnak megküzdeni velük. Abban sem vagyok biztos, hogy létezik olyan gyógyszer, ami segíthet :/
Az a furcsa, hogy még mindig iszonyat gyorsan nő a maradék hajam, kb. 1,5 centit havonta, fenékig ér lassan és még mindig szép ahhoz képest.Nem törik egyáltalán. Csak a fejtetőmön meg elöl látszik, hogy valami nincs rendben, meg hát emlékszem, hogy kétszer ennyi volt.Persze tudom leplezni, összefogom a hajam, de elöl már látszik a fejbőröm a hajszálak közt :( Ha levágatnám, még ennyire sem tudnám leplezni.
A vicc az,hogy nekem nagyon szálkás, fénytelen, el vannak vékonyodva a hajszálak.
Pedig nem ilyen volt.
A baba hajszalak pedig iszonyu vekonyak es gyengek. :/ En nem tudom mi van de lassan beleorulok.
Az nagyszerű!
Mert nekem is vastag hajszalaim voltak! :'(
Ja, még valami.
Az utalhat meg hormon problemara ha menstruacio elott kb. 2 hetig folyamatosan ingadozik a hangulatom. Szoszerint depresszios leszek.
Lassan mar 5 eve megvan. Szinte a kezdetektol fogva rendszeresen megjott.
Erre mostanaban mintha rendszertelenebb lenne. Heteket kesik allandoan.
Hűha! Azért ennyire nem durva a helyzetem. Nálam ez 3 hete kezdődött. Anyukám kiderítette, hogy itt a környékemen van az egyik gyógyszertárban fejvizsgálat, kért időpontot, szeptember végére adtak. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani. Majd leírom!:)
És ti is írjatok kérlek, hogy mi történt a hajatokkal, tudtak-e segíteni rajta!
Remélem a ti hajatok is rendbejön!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!