Létezik jó hajegyenesítô módszer?
Figyelt kérdés
Rendkívül vastag hajam van és sokáig tart kivasalni,nem mindig van hozzá türelmem.Sajnos az én hajam még hullámosnak se mondható,mert hol ilyen hol olyan, a lényeg,hogy nem tudom természetesen szabadon hagyni anélkül,hogy ne kellene fonni,vasalni,göndöríteni...valaki tudna ajánlani jó hajegyenesítô módszert?balzsam?vagy valamilyen olaj?bármilyen tanács jól jönne2016. aug. 1. 22:00
1/4 anonim válasza:
Fodrászatban csinálnak ilyen hosszú távú hajegyenesitest
2/4 anonim válasza:
Én nekem vékonyszálú és kevés hajam vn, de idegesít a göndörsége, így kivasalom. A fogdrászomat kérdeztem erről, aki nagyon toppon van a témában és mondta, hogy annyira egészségtelen a hosszútávú hajegyenesítés, hogy jobban roncsolom velem, mintha minden egyes nap kivasalom.
Esetleg az egyenesre szárítás? :)
3/4 anonim válasza:
Szia! Én a keratinos hajegyenesítést ajánlom fodrásznál. A keratin egy természetes anyag, ami megtalálható a szervezetben, ezért nem fogja roncsolni a hajszálaidat. Nekem is volt már 4 ilyen kezelésem. Nagyjábol fél évente kell újra csináltatni, és az eredmény mindig fényes, selymes és egyenes haj. A kezelés kb 2 óráig tart hosszú hajnál és nagyjából 12000ft, de ez fodrászfüggő. Remélem tudtam segíteni. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Egyébként az egyenesre szárítás csak annyit segít,hogy picivel könnyebb kivasalni..
2016. aug. 2. 06:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!