Lányok! Akinek érzékeny a bőre a borotválásra, ti hogy szoktátok utána le kezelni a bőrötöket?
Keress más módszert. Szvsz a gyantázás ezerszer egyszerűbb, hatékonyabb és gyorsabb megoldás, és ha nagyon muszáj, nagy ritkán átszaladok borotvával azon a pár kis szálacskán, ilyenkor viszont nem olyan, mint amikor pár naponta csinálod.
Vagy legalább szerezz egy jobb minőségű borotvát. Akkor szokott gond lenni, ha valaki túl gyakran borotválja a szőrt, vagy nem elég éles a borotva, nincs megfelelően tisztítva, fertőtlenítve. A bőr előkészítése sem mindegy. De szerintem embertelen dolog állandóan borotvával kaszabolni magad, főleg, hogy olyan ronda pöttyös lesz egy idő után a lábad, hogy úgyse akarod mutogatni. :(
A gyanta annak jó akinek alapból alig van szőre, vagy lassan nő... másnak nem.
Borotvát jól meg kell válogatni, biztos nem mindenkinek ugyanaz válik be, pl én azt gondoltam jobb a drágább, sok pengés, egy fenét, a legjobb a 2 pengés egyszerűbb fajta férfi borotva. Borotvagéllel használva. Borotválás után meg fertőtleníteni kell a bőrt, amire én Balea after shavet használok, de lehet mást is, aloe gél, bőrfertőtlenítő patikából, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!