Hennával történő hajfestés? Valaki már használta? Képet csatolni/linkelni az eredményről tudnátok?
Figyelt kérdés
Sötétszőke természetes hajam van és vörösre szeretném festeni. Azt olvastam, hogy a henna alkalmas erre a célra, viszont kíváncsi vagyok másnál milyen hatást keltett. Kérem írjon, aki már próbálta! :)2016. júl. 31. 23:02
1/6 anonim válasza:
Azt mondom ne tedd, a henna macerás és ha nem tetszik/nem áll jól akkor nem tudsz megszabadulni tőle, várhatod évekig hogy lenőjön...
Ennél még egy színező is sokkal jobb.
De amúgy eredményekkel és mindennel róla tele van a google ha érdekel.
2/6 anonim válasza:
A fodrászom egyetlenegy dolgot kért tőlem. Csináljak amit akarok a hajammal, de soha ne fessem hennával.
Megfogadtam a tanácsát.
4/6 anonim válasza:
Nem roncsolja a hajat, sőt. Viszont tényleg rohadt nehéz tőle megszabadulni.
5/6 anonim válasza:
én hennával festem a hajam. tény egy kicsit macerásabb mint a bolti festékkel, de nem is roncsolja annyira a hajat és szerintem nagyon szép színe lesz. én csak ajánlani tudom.
6/6 anonim válasza:
Utolsó vegyi festés után érdemes várni kb 3 hónapot. Én csak ajánlom, én annak idején azért tértem rá, hogy ápoljam a hajam, mert valami fantasztikus fényt ad neki, gyorsabban is nő tőle! Ha utána meggondolod magad sem para, mert újabb 3 hónap után ismét rá lehet menni a vegyivel. Én több, mint két éve használom és seggig érő a hajam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!