Lányok! Milyen az alakotok? Megvagy elégedve vele?
pl. magas véky vagy, vagy vastag stb...
Kort is!
Kösziiiiii :)
171 cm vagyok é 50 kiló.
nagyon szeretem az alakomat,senkivel nem cserélnék.Akármennyit ehetek...nem hízok :D
Utolsó te mázlistaxĐ
Régebben elég kövér voltam de fogytam 12 kilót, szóval eléggé meg vagyok magammal elégedve:D.
174-175 centi vok, vastag a csontozatom, nem vagyok megelégedve az alakommal, senki szerint nem vagyok kövér, mindenki azt mondja, hogy ez így pont ideális, de én soha nem voltam/vagyok megelégedve magammal. Még akkor sem amikor annyira le voltam fogyva, hogy szédelegtem már, és mindenki mondogatta, hogy milyen kis sovány vagyok, meg ez már anorexia, ez már így nem szép stb. a szüleim is folyton piszkáltak, a tanáraim,a barátnőim is, hogy ezt így nem csinálhatom tovább. Aztán látszólag ,,észhez tértem" -bár volt több ilyen periódusom is, de közte, sajnos most is hánytatom még magam, és fogyni szeretnék, de ezt most mélységesen titkolom. Nehéz nekem, ez az ügy, volt, hogy jobb volt, de akkor se, most se szeretem a testem. Szerintem gusztustalan, hasam az semmi (mások szerint), derekam vékony, csípőm széles, karom idétlenül vastag a derekamhoz képest,melleim nem olyan nagyok, combjaim vastagok...
16/L
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 08-25 22:47
Te szegény. :S Nem lenne jobb elmondani vaalkinek, és egy phszihológus segítségét kérni? :(
165cm magas vagyok.
49-51kg.
15 éves.
Nagyon nem vagyok megelégedve az alakommal. Szerintem dagadt a lábam, széles a csípőm, nagy a hasam.:/
Mások szerint gyönyörű vagyok, de nem hiszek nekik:/
Lehet bele kéne törődnöm hogy ez van.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!