Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Milyen az alakotok?...

Lányok! Milyen az alakotok? Megvagy elégedve vele?

Figyelt kérdés

pl. magas véky vagy, vagy vastag stb...

Kort is!

Kösziiiiii :)

2010. ápr. 17. 06:43
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

171 cm vagyok é 50 kiló.

nagyon szeretem az alakomat,senkivel nem cserélnék.Akármennyit ehetek...nem hízok :D

2010. ápr. 17. 15:53
 22/39 anonim ***** válasza:

Utolsó te mázlistaxĐ

Régebben elég kövér voltam de fogytam 12 kilót, szóval eléggé meg vagyok magammal elégedve:D.

2010. ápr. 19. 17:01
 23/39 anonim ***** válasza:

174-175 centi vok, vastag a csontozatom, nem vagyok megelégedve az alakommal, senki szerint nem vagyok kövér, mindenki azt mondja, hogy ez így pont ideális, de én soha nem voltam/vagyok megelégedve magammal. Még akkor sem amikor annyira le voltam fogyva, hogy szédelegtem már, és mindenki mondogatta, hogy milyen kis sovány vagyok, meg ez már anorexia, ez már így nem szép stb. a szüleim is folyton piszkáltak, a tanáraim,a barátnőim is, hogy ezt így nem csinálhatom tovább. Aztán látszólag ,,észhez tértem" -bár volt több ilyen periódusom is, de közte, sajnos most is hánytatom még magam, és fogyni szeretnék, de ezt most mélységesen titkolom. Nehéz nekem, ez az ügy, volt, hogy jobb volt, de akkor se, most se szeretem a testem. Szerintem gusztustalan, hasam az semmi (mások szerint), derekam vékony, csípőm széles, karom idétlenül vastag a derekamhoz képest,melleim nem olyan nagyok, combjaim vastagok...

16/L

2010. júl. 4. 17:45
 24/39 anonim ***** válasza:
Ja és most olyan 60-62 kg között vagyok, és szeretnék fogyni, nincs célom, de sokat. De borzalmas, megint teljesen visszaestem, zabálok, hashajtózom, hányok. Fogyni nem tudok így, egy-két nap koplalás, és rám tör, tehát borzalom.:(Nagyon nehezen bírom, már néha úgy érzem teljesen összeomlok.::'( Utálom magam...
2010. aug. 25. 22:47
 25/39 anonim ***** válasza:
160 cm magas (mit magas, ez alacsony :D) vagyok, és 47 kg. Az alakom úgy ahogy rendben van, csak hason van egy ici-pici felesleg. Viszonylag hosszú lábaim vannak, és nagyon jól néznek ki, hála a sok futásnak és gyaloglásnak. :D
2010. aug. 28. 20:29
 26/39 anonim ***** válasza:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 08-25 22:47

Te szegény. :S Nem lenne jobb elmondani vaalkinek, és egy phszihológus segítségét kérni? :(

2010. aug. 28. 20:35
 27/39 anonim ***** válasza:
160 cm vagyok és 42kg:) tökéletes a testem, imádom:)nagy a mellem, kerek a popsim és széles a csípőm:D senkivel nem cserélnék:D 16/l:)
2010. aug. 28. 20:50
 28/39 anonim ***** válasza:

165cm magas vagyok.

49-51kg.

15 éves.

Nagyon nem vagyok megelégedve az alakommal. Szerintem dagadt a lábam, széles a csípőm, nagy a hasam.:/

Mások szerint gyönyörű vagyok, de nem hiszek nekik:/

Lehet bele kéne törődnöm hogy ez van.:/

2010. aug. 28. 21:05
 29/39 anonim válasza:
168 cm magas es 55 kg.. szerintem kicsit sok.. lekellene fogyni kicsit.. melleim kicsik de legalabb formasak.. ugyhogy azzal nincs kulonosebb gondom.. popsimat a pasik imadjak szoval arra se panaszkodom.. a combjaim lehetnenek kicsit vekonyabbak..de futastol legalabb nem hajasak hanem feszesek... 2-3 kilotol szeretnek megszabadulni ami nem annyira nehez... aztan szerintem tetszeni fogok magamnak is :)
2010. aug. 28. 21:07
 30/39 anonim válasza:
ja.. 15/L voltam ;)
2010. aug. 28. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!