Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Volt már dauerod? Meg voltál...

Volt már dauerod? Meg voltál elégedve?

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

volt..háromszor...nemvoltam vele megelégedve...egyet fodrász csinált...be se göndörödött a hajam..másik kettőt mamám...az legalább egy hétig göndör volt..aztán csak picit hullámos..sajna az én hajam seccpecc alatt kidobta:/ viszont anyumnak és bnőmnek volt...nekik tartott...nem volt gond vele...

22L

2011. júl. 6. 09:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Most is van, szeretem. Sajna az én hajammal máshogy nem lehet bánni, de a dauer bevált.
2011. júl. 8. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

mikor először megcsinálta a fodrász akkor csak 1-2 hétig tartott sajna :( nagyon erős vastagszálú dús hajam van és hosszú is tehát van súlya ...

másodjára is fodrász csinálta meg akkor tovább hagyta rajta vagy én nem tudom de nagyon szép lett decemberbe lett megcsináltatva de azóta is majdnem ugyan olyan göndör csak lenőtt már de nem csináltatom újra meguntam xD

2011. júl. 8. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:
háromszor.nagyon szerettem,csak sok árnyalattal világosabb lett a hajam...most várom,hogy lenőjön.
2011. nov. 5. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!