Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Könnyebb lesz fésülni, ápolni...

Könnyebb lesz fésülni, ápolni a derékig érő, erős szálú, dús hajat, ha levágjuk a harmadát?

Figyelt kérdés

7 éves és nem szereti gondozni magának, és az anyukája sem foglalkozik vele, ritkán mossa meg. Örökös feszültség forrás. Amikor nálam vannak láthatási időben nem hajmosással szeretném tölteni az időnket.

Ráadásul nyár van, gondoltam, jót tenne egy hajvágás.

Férfi vagyok, tévedek?

2016. júl. 25. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom! Tévedsz! Le ne vágd! Az anyjával jól összeveszhetsz majd, ha levágod!

Inkább szólj neki! A gyereket meg kérdezd meg, hogy ő hogy szereti, és nem akarná-e rövidebbre? Aztán ennek függvényében hass az anyjára, de ne te vágd le!

Ha rövidebb némiképp, akkor is összegubancolódik az, ez nem kérdés. Talán egy perccel előbb végzel a fésüléssel, de nem jelentős.

Ha már válltól lentebb ér úgy 5-10 centivel, onnantól menthetetlenül kócolódik és nehéz fésülni.

Annyit tehetsz, hogy ha megfésülöd, akkor utána befonod neki, lehetőleg erősen (persze ne húzza, de azért ne is túl lazán). És befonva nem kócolódik úgy össze másnapra.

2016. júl. 25. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Szerintem se vágasd le a haját.Példa:Szó nélkül vágott le a hajából a lányomnak a mamája,és nagyon nem örültem neki,meg sem kérdezett! A tarkójánál lévő hajából fel nyírt..:/Üzentem neki,még egyszer NE! (Ne vágd le neki.:-)
2016. júl. 25. 14:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Először is mit szeretne a gyerek? Ha rövidebb hajat akkor oké, szóljatok az anyjának is, hogy a gyerek ezt szeretné és elviszed fodrászhoz.
2016. júl. 25. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy alapos hajmosás szárítással együtt fél óra. Nem olyan sok idő.

Ha a lányod is szeretné, akkor vidd fodrászhoz, de drasztikus változást a vágás sem okoz.

2016. júl. 25. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Az anyukára nem tudok, hatni. Hosszú haj kell a lánynak és kész.

Első válaszoló, ha jól értelek, akkor ha a válla alatt 5 cm-ig ér, akkor mégis csak jelentősen javulna a helyzet.

2016. júl. 26. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!