Nektek, hogy sikerült ez első?
Ma este legyantáztam(x-epil) a lábamat éltemben először. Hétfőn indulunk nyaralni és ezt direkt kivártam, eddig nyáron direkt nem gyantáztam, hogy a nyaralásra szép,sima legyen. Nem sikerült. Valahonnan csak foltokban hozta ki a szőrt, ráadásul még ki is pattogzott. Mit ne mondjak, nem erre számítottam.
Nektek is ilyen rosszul sikerült az első gyantázás? (az egész lábamról van szó)
14/L
Nem tudom, hogy a mostanában reklámozott "rárakod, lehúzod és phűűűű de sima" lehúzható gyantacsíkokat, vagy a hagyományos patronosat használtad.
Én az utóbbit szeretem, előző este leradírozom a lábamról az elhalt hámsejteket, gyantázás előtt vékonyan behintőporozom a lábam, rákenem, lehúzom és kész. 1-2 szál ha kimarad azt szemöldökcsipesszel ki szoktam szedni. Utána olajozás.
Nekem érzékeny bőröm van, szóval egy nap garantált vörösség.
Nos nekem is így volt, első alkalommal amikor csináltuk, akkor foltokban marad szőr, de azt utána leborotváltam...
Viszont, amikor nekem kezdett visszanőni a szőr, akkor alánőtt a bőrnek és egy csomó ponton begyulladt... Azóta sose csináltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!