Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen gyógyszert ajánlotok...

Milyen gyógyszert ajánlotok pattanásos bőrre? Többi lent

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és már kb. 13 éves korom óta vannak pattanásaim, próbáltam már minden itthoni praktikát, szoliba is jártam az leszárította de aztán kezdődött előröl. Mostanság egy kicsit romlott is a helyzet mert a mellkasomon illetve a hátamon is előjöttek, nem mondom, hogy nagyon durva, de abszolút nincs önbizalmam a bőröm miatt. A szüleim sokáig mondták, hogy majd elmúlik idővel, de semmit se javult,anyukám a minap bátorított hogy, hogyha ennyire zavar akkor próbáljak ki valami gyógyszert. Barátnőim mondták, hogy rengeteg erre való gyógyszer van, direkt pattanások miatti fogamzásgátló stb. Ti mit ajánlotok? Legfőképp tapasztalatok kinek mi vállt be, ezekre lennék kíváncsi.

2016. júl. 15. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tobbfele gyogyszer van pattanasokra, ezt igy nrm tudjuk megallapitani, menj el borgyogyaszhoz o tudja melyik a legjobb neked+ ezek a gyogyszerek recept nelkul nem is valthatoak ki :)
2016. júl. 15. 13:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Ezzel teljesen tisztában vagyok.

De mint írtam tapasztalatokra vagyok kíváncsi :)

2016. júl. 15. 13:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja akkor jo, en egy inerta nevu gyogyszert szedtem, 12 eves korom ota pattanasos voltam, de most a gyogyszeres kezeles utan 16 eves koromra teljesen elmult :) az egyetlen mellekhatasa az volt h nagyon szaritotta a boromet de leginkabb szamat, viszont igy eleg volt hetente hajat mosni
2016. júl. 15. 14:08
 4/6 Sunshinedoll ***** válasza:
Majd a bőrgyógyász ajánlani fog valamit, amit jónak lát a te esetedben. Vagy antibiotikumot, vagy fogamzásgátlót, vagy isotretinoint, valamit. Előtte utána kéne járni, nem valami belső probléma miatt vannak pattanásaid.
2016. júl. 15. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Tegreen (zöldtea kivonat) kapszulát 3 hónapig. Nem terheled a szervezetedet gyógyszerrel, nem lesz mellékhatása, ellenben szépen elmúlnak a pattanásaid :)
2016. júl. 16. 11:34
 6/6 anonim válasza:
Bár ez nem gyógyszer,de nekem évek óta beválik. Keverj össze mézet és szódabikarbónát és kend fel legalább negyed órára. Utána mosd le meleg vízzel. 100% beválik
2016. júl. 23. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!