Melyik boltot, üzletet ajánlanátok arcápolásra? Esetleg egy két ilyen "gyógyszert"/arckrémet is ajánlanátok a pattanásos bőr kezelésére?
Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 23:24
1/7 anonim válasza:
Nehogy szedj gyógyszert! Inkább nézz utánna természetes anyagok után. Én úgy szoktam hogy amikor a pattanás kiérlik, kinyomom, és én oriflame teafaolajat kenek rá vagy 2x. Ha arckrémet veszel, vigyázz hogy milyen anyagok vannak benne, mert van olyan ami például ráncosabbá teszik a bőrt vagy rosszabbá..arckrémekkel szerintem nem érsz el semmit főleg pattanások ellen!
2/7 anonim válasza:
Első, azért igazán leírhatnád, mik ezek az anyagok, amiktől ráncosak és rosszak leszünk.
És a pattanásos bőrt is kell hidratálni.
Kérdező, nem mindegy, milyen pattanások. Akne? Azzal bórgyógyászhoz kellene menni. Az pedig, hogy neked melyik márka válik be, senki nem tudja megmondani. Nézegess körül krémmánián.
3/7 anonim válasza:
Triclosan, Imidazodilinyl Urea, Phenoxyethanol és Disodium EDTA
4/7 anonim válasza:
És ezt így tényként leírod, miután ma írtál ki kérdést, hogy rosszak-e egyáltalán?
5/7 anonim válasza:
itt olvasgass utána a pattanásos bőr kezelésének. nagyon jó cikkek vannak, nekem kb. rendbe tette a bőrömet. de ha nagyon durva a helyzet, nagyon aknés a bőröd, akkor irány a bőrgyógyász.
7/7 anonim válasza:
Az, hogy a válaszoló nem tudja, hogy van-e ilyen tanulmány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!