A bőrgyógyász mennyire pattanásos bőrre ír fel gyógyszert?
Figyelt kérdés
Holnap megyek. Csak úgy kíváncsiságból kérdezem:) Akinek írt fel bármilyen gyógyszert: használt? Meddig kellett szedni? Mi volt a neve?
Előre is köszi:)
2012. jún. 18. 23:57
1/5 anonim válasza:
szerintem ez bőrgyógyászfüggő. Nekem nagyon jó bőrgyógyászom van. Amikor a hátamon is rendszeresen volt pattanás, akkor tablettát és ecsetelőt kaptam, amikor már csak az arcomon, akkor csak ecsetelőt. Nagyon nagyon használt, pedig előtte kipróbáltam 1-2 dolgot már. Olyan 2 hét alatt minden eltűnt, kivéve egy-két vörös foltot, ami a mélyebb bőrrétegek sérülése volt. Az ecsetelő neve Zineryt. Nagyon jó cuccnak tartom. Mindig van itthon. Nekem egyébként ilyen enyhe szintű akném volt, vagyis indig volt 3-4 pattanás a homlokomon, meg a hátamon, de nem voltak pattanástelepek. Az orrom viszont tele volt mitesszerrel. A Zineryt azt is levitte.
2/5 anonim válasza:
a tablettás gyógyszert amúgy 1 hónapig szedtem, aztán kicsit később még egyszer 1 hónapig
3/5 anonim válasza:
Én úgy éreztem, hogy kell a bőrömre, de azt mondta, hogy az enyém még nagyon-nagyon távol áll az igazi pattanásos bőrtől, úgyhogy csak krémet kaptam. Az is használt, javított a bőrömön. Most visszanézve a képeket rájöttem, hogy tényleg nem volt annyira csúnya az arcom, mint gondoltam! 16/L
4/5 anonim válasza:
Az kortól is függ hogy ír-e fel gyógyszert.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Én is Zinerytet kaptam, remélem használ majd:)
2012. jún. 29. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!