Ha nincs semmilyen hajvédőm és egy öreg hajgöndörítőt használok jó lesz így? (Lent)
14 éves vagyok hosszú, kb a hátam közepéig érő, egyenes hajjal. Van egy hajgöndörítőnk ami elég régi már. Nincs semmilyen hajvédőm vagy ilyesmim, amit a magas hőm. ellen tudnék használni. Ha kicsit benedvesítem a hajam akkor nem fogja annyira roncsolni? Vagy mindegy? Van egypár festett tincs a hajamban, az nem befolyásol semmit,hogy festett?
Köszi előre is a válaszokat, és bocs ha valami hülyeséget mondtam, nem vagyok jártas a témába. :D
Jajj. A víz, csak ront a helyzeten. Sokkal sérülékenyebbek vizes hajban a kémiai kötések. Sajnos a festett haj kevésbé ellenálló a mechanikai hatásoknak, így jobban fog roncsolódni, mint az eredeti színű hajad. A dm-ben a saját márkás Balea hővédő 500 forint körül van, azt használom, és bevállt nagyon. Hajsütő helyett pedig egy kúpvassal tudnád még kímélni a hajad, mivel azon nincs semmi amit rá kell zárni a hajra, így kevésbé töri el. De a legfontosabb, hogy vizes hajat soha.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!