Mikor kell elkezdeni szőrteleníteni a puncim?
Figyelt kérdés
Elkezdett szőrösődni a puncim, és nem tudom mikor kezdjem el borotválni. Ti mikor kezdtétek? Még nincs olyan sok de engem zavar
12l
2016. júl. 9. 12:39
1/7 anonim válasza:
Soha.
Ez nem kényszer,hogy egy adott ponttól neked már kell szőrteleníteni.
Én pl 16 éves koromban kezdtem.
Addig egyszerűen nem zavart,olyan bugyikat hordtam,aminél nem is látszódott,hogy én most szedem-e vagy sem,strandra pedig nem jártam,így nem érdekelt.
Aztán jött egy pont,amikor elkezdett zavarni,így leszedtem.
Te is akkor kezdj el szőrteleníteni,amikor úgy érzed,hogy már nem kényelmes úgy,ahogy most vagy.Ha ez 12 évesen jön el,akkor 12 évesen,ha 20,akkor 20 évesen.
2/7 anonim válasza:
Én is ennyi idős vagyok,de sajnos én szőrösebb fajta,így nekem elég sok van.Én most borotváltam le teljesen,de egy év óta már nyírom rövidre.
3/7 anonim válasza:
Semmikor nem kell, ez csak divathülyeség és egészségtelen is. Na meg teljesen felesleges.
4/7 anonim válasza:
Szerintem még ne borotváld, elég ha rövidre vágod, persze ha akkor is zavarni fog, akkor borotváld nyugodtan, a lényeg hogy neked kényelmes legyen.
5/7 anonim válasza:
Ha téged zavar, akkor borotváld, hogy jól érezd magad. De nem kötelező semmi. Rajtad múlik.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Csak ne legyen kilógos: http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__6..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!