Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajfestéket ajánlanátok?

Milyen hajfestéket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
kb 4 honapja festettem eloszor a hajam. eredeti hajszinem sotetszoke, vilagosbarna es kozepszokere festettem. nem lett valami szep es most megint be akarom festeni vagy vilagosabb szoke vagy sotetbarnara. tudnatok ajanlani valami jo minosegu hajfesteket?? ami nem annyira karositja a hajat es olyan szine lesz amilyennek igerik! az ara nem szamit, a lenyeg hogy ha szokenek van eladva akkor az is legyen es hogy ne legyen annyira karos! bocsi a helyesirasi hibakert, amugy tudok irni😂

2016. júl. 9. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:
világosítani csak hidrogén-peroxiddal lehet, sötétebb hajból világosat csak sima festék nem fog csinálni. Viszont otthon ne kísérletezz szőkítéssel szerintem ..
2016. júl. 9. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Fodrasz. De azert neki probald ertelmesen elmagyarazni hogy mit szeretnel vegre...vilagosabbat vagy sotetebbet? Azt is mond meg,hogy mikor festetted es mivel...minden szamit a vegeredmenynel. Olyan akkor lesz -mint amit szetetnel- ha minosegi termekekkel dolgozo fodraszhoz mesz.
2016. júl. 9. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha egy sima sötétebbre festés nem jött össze akkor szőkítéssel ne is próbálkozz, festett hajat nem szőkít a festék, csak a lenövésed lenne rikítóan sárga tőle.

A szőkítés mindenképp károsít. Fodrásznál kell csináltatni. Hozzáértés nélkül nem lehet. Ha sötétbarnát akarsz akkor azt olcsón megcsinálja bármelyik fodrász.

2016. júl. 9. 22:05
 4/4 Angica0901 válasza:
Majirel illetve Koleston Perfect. Ezt a kettőt szoktam venni, mindkettő fodrászkellékesnél kapható. 12%-os oxival keverem. Ha már elkezdtél a szőke felé menni, és valóban szőke szeretnél lenni, akkor szép lassan, minden festéssel egyre világosabb lesz majd a hajad. Türelem. A sötét hajfesték eltűntetését én aszkorbinsavval kezdtem (c vitamin por), de ez csak a sötétebb hajfestéket szedi le lassanként, vagyis világositásra nem alkalmas. Mindenesetre az a két hajfesték, amit irtam jó minőségű, nagyon sok fodrász ezt használja. Én a 12/1 számút veszem a Koleston Perfect-ből (a hajszinemet meg tudod nézni youtube csatornámon, vagy a La Feminité facebook oldalon).
2016. júl. 10. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!