Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajfestéket ajánlanátok...

Milyen hajfestéket ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

A fodrászom matrix hajfestéket használt a hajamra, tökéletesen meg vagyok/voltam vele elégedve. Viszont most úgy alakult, hogy nem tudok elmenni ebben a hónapban hozzá, a lenövésem azonban már sürget egy újabb hajszínfrissítésre.

A hajam eredetileg sötétbarna, most rézvörösre van festve, ehhez tudnám jelenleg hasonlítai:

[link]

Nagyon jó, mert szinte alig fakult, a fordászommal néha szoktunk kicsit variálni egy minimális pirosasabb árnyalattal ha fakónak érzem, most is így tettünk, de csupán a természetellenes pirosság tűnt el belőle pár hét alatt, és ilyenkor ez az egészen természetes szín lesz belőle, amit imádok, olyan mint a természetes vörösöknek. Amúgy 6%os oxival szokta keverni és 45 percig van általában a hajamon a festék míg eléri ezt a színhatást az eredeti hajamból.

Bolti festékekkel és otthoni hajfestéssel még sosem próbálkoztam, így nem is tudom mi lenne a legjobb. Melyik márka, melyik szín? Ha bemegyek egy fodrászboltba valamennyire csak el tudnak igazítani nem? :) A hajam elég hosszú így valószínűleg két dobozzal kéne vennem.. Segítsen valaki! :D

2015. márc. 25. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Jobban jársz, ha megkérdezed a fodrászodat, hogy pontosan melyiket kente rá és azt veszed meg. Nem ördöngösség, viszont ugyanolyan lesz az eredmény, mint amilyen most. Ráadásul ha rákensz valami rosszabb minőségűt, hiába mész hozzá megint, az eredményt befolyásolhatja az idegen festés, és nem lesz olyan a hajad, mint korábban.
2015. márc. 25. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Csakis olyat használj amit a fodrászod használt eddig... másképp nem tudhatod milyen eredményt kapsz, és bizony könnyű elrontani.
2015. márc. 25. 21:28
 3/5 anonim ***** válasza:

igen. szerintem ha hozzá jársz már hosszú ideje, akkor megérti, hogy most nem tudod kifizetni ebben a hónapban. de ha a pénz a baj, akkor meg az a baj, hogy a festékért fizetsz 2000ezret vagy többet, akkor már inkább várd meg amíg összegyűl a pénzed, és el tudsz menni hozzá.

mert az ilyen házi hajfestések nem szoktak mindig jó eredményt hozni.

esetleg egy fodrászkellékesben is meg tudod kérdezni, hogy milyet és mennyit vegyél!

a hajad hosszától függ, de ha még most festesz először jobb ha kicsit többet veszel, mert elég ciki ha a végeire nem jut már festék nem tudod összefésülni sem!

2015. márc. 29. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:

ja és járj körbe több fodrászkellékest, mert van ahol nem segítenek, vagy bunkók az eladók.

de van ahol meg szokott is lenni fodrász végzettségű, és szívesen segítenek

2015. márc. 29. 17:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, sikerült megoldanom :)
2015. márc. 30. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!