Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek az Avon...

Mi a véleményetek az Avon termékeiről?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak dolgok, amik jók. Pl.: alapozó,szemhéjfesték, szempillaspirál, szemceruza, van egy-két parfüm is...tusfürdő...stb. De nekem mondjuk a samponok nem voltak jók.
2010. ápr. 14. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Samponok nekem sem voltak jók. Szemhéjfestékek és a szempillaspirál nagyon változó. Van köztük nagyon jó és nagyon rossz is. Amit most használok szempillaspirált, az pl. nagyon-nagyon jó (pontos nevét nem tudom, állítani lehet rajta a fokozatot, én a 3. fokozaton szoktam használni). Parfümök egész jók, bár néhány 100 éves illatot már kivonhatnának a forgalomból és jöhetnének helyette újak. Körömlakkok kimondottan rosszak, még az átlagosnál is gyorsabban kopnak és némelyik nagyon rosszul fed. Kefék, fésűk nagyon jók.
2010. ápr. 14. 11:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig - pár éve - használtam Avont is.

- Az alapozóktól én kiütéses és pattanásos lettem (pár hét használat után jelentkezett a tünet minden használatkor), valamint lefolyt rólam pár óra alatt.

- A szemfestékek mondjuk elég jók voltak.

- Szempillaspirál jó volt.

- Körömlakk elég gyorsan lepattogott, de nekem minden gyorsan lepattog, a habitusom és a munkáim miatt.

- A krémek nem váltak be.

- A samponok átlagosak.

- A szappanokat szerettem, a stiftek közül egy-két féle volt jó.

- Az edt-k egy része gyorsan elillan, kevés a tartós illat. A márkásabbak Givenchy, Dior, Gucci szerintem jobb és tartósabb, ár-érték aránya is jobb.

- A kiegészítőket szerettem mindkét cégnél, de kissé elszaladtak az árak az utóbbi években.

Mondjuk nekem volt egy bőrbetegségem, azóta csak 2 márkát tudok használni. Mind a luxus kategóriába tartozik, jó drágán. Úgyhogy nem biztos, hogy én vagyok a mérvadó ebben a kérdésben.

Remélem segítettem.

2010. ápr. 14. 11:42
 4/7 maundrel ***** válasza:
100%
szemfestékek, szemceruza, spirál, (perfect wear)alapozó(a többi nem), körömlakkok, tusfürdők, parfümök. --- ezek nekem beválltak.. a samponok nem igazán. Ja és Avonból van jó néhány nyaklánc-fülbevaló-karkötőm. :) azokat nagyon szeretem :)
2010. ápr. 14. 12:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tetszenek, eddig az ismeretségi köröm azt mondta, minőségre is jók... Nekem azonban nincs ennyi pénzem. :( Pedig szívesen vásárolnék!
2010. ápr. 14. 14:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jók
2010. ápr. 14. 16:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2010. ápr. 16. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!