Hosszúhajúak! To legvágatnátok nyárra a hajatokat, ha nagyon melegetek van?
Hosszú hajam van, szeretem, de már nagyon szenvedek tőle. Mindig csak feltűzöm, és nagyon elnyomja a hajcsat\hajgumi.
Ti bevállalnátok hosszú helyett egy vállig érő hajat? Tanácstalan vagyok :D
Nem, mivel nem úgy működik, hogy nyárra levágatom és szeptemberre újra hosszú lesz :)
Persze vágattam már le, rövidebbre is, de nem a meleg miatt, hanem mert változatosságra vágytam.
Én ilyenkor befonom, kontyba fogom, felcsatolom, vagy csak simán felgumizom. Nem zavaró.
Nem, ugyanazért, mint az első. Nekem is lett már random állig érő a méteres hajamból de nem a meleg miatt.
Keress jó feltűzött frizurákat.
Szia :)
Ahhogy leírtad, már szenvedsz tőle.., azaz akkor még se szereted már csak Te sem mered lehet belátni.., mert ha valaki szereti az épp aktualis frizurályát akkor nem szenved tőle. :)
Szerintem.
Szerintem vágasd le! Különben is a vállig érő az még nem rövid csak félhosszú. :)
Lehet az épp aktuális hosszodhoz képest az rövid, de alapvetően egy vállig érő az még nem rövidnek számít. :)
Meg lehet jobban is fog álni!
L/29
Szerintem ne vágatsd le, a vállig érő is hosszú. Én úgy gondolom,hogy ahosszú haj gyönyörű,fogd fel konytyba vagy ilyesmi. Nem éri meg levágatni.
Amúgy meg jobb, ha most rövidítesz rajta,mert télen igazi áldás lesz,hogy melegít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!