Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszúhajúak! To legvágatnátok...

Hosszúhajúak! To legvágatnátok nyárra a hajatokat, ha nagyon melegetek van?

Figyelt kérdés

Hosszú hajam van, szeretem, de már nagyon szenvedek tőle. Mindig csak feltűzöm, és nagyon elnyomja a hajcsat\hajgumi.

Ti bevállalnátok hosszú helyett egy vállig érő hajat? Tanácstalan vagyok :D

2016. jún. 27. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem, mivel nem úgy működik, hogy nyárra levágatom és szeptemberre újra hosszú lesz :)

Persze vágattam már le, rövidebbre is, de nem a meleg miatt, hanem mert változatosságra vágytam.

Én ilyenkor befonom, kontyba fogom, felcsatolom, vagy csak simán felgumizom. Nem zavaró.

2016. jún. 27. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk mondjuk sose szokott extrém meleg lenni, de én emiatt nem vágatnám le. Egy csomóféle konty van, amivel fel tudod tűzni, ha zavar a melegben.
2016. jún. 27. 11:32
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Nem, ugyanazért, mint az első. Nekem is lett már random állig érő a méteres hajamból de nem a meleg miatt.

Keress jó feltűzött frizurákat.

2016. jún. 27. 13:03
 4/8 JDorinaJ ***** válasza:
49%

Szia :)

Ahhogy leírtad, már szenvedsz tőle.., azaz akkor még se szereted már csak Te sem mered lehet belátni.., mert ha valaki szereti az épp aktualis frizurályát akkor nem szenved tőle. :)

Szerintem.

Szerintem vágasd le! Különben is a vállig érő az még nem rövid csak félhosszú. :)

Lehet az épp aktuális hosszodhoz képest az rövid, de alapvetően egy vállig érő az még nem rövidnek számít. :)

Meg lehet jobban is fog álni!

L/29

2016. jún. 27. 13:06
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
A vállig érő is meleg kánikulában, azt is fel kell tűznu, úgyhogy csak ezért ne vágasd le!
2016. jún. 27. 15:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Meleg miatt nem. Akkor vágatom ha nem tetszik. Amúgy inkább oldalra fonom a hosszú hajam és kész. Vállig érővel sokkal több a gond.
2016. jún. 27. 22:40
 7/8 anonim válasza:

Szerintem ne vágatsd le, a vállig érő is hosszú. Én úgy gondolom,hogy ahosszú haj gyönyörű,fogd fel konytyba vagy ilyesmi. Nem éri meg levágatni.

Amúgy meg jobb, ha most rövidítesz rajta,mert télen igazi áldás lesz,hogy melegít:)

2016. jún. 30. 10:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Lehet hogy csak a végéből vágatok egy nagyon picit,aztán majd keresek valami jó konty ötletet, köszönöm a válaszokat! :)
2016. jún. 30. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!