Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szoliban leégtem. Mikor...

Szoliban leégtem. Mikor mehetek legközelebb?

Figyelt kérdés
Szoliba járok, ez volt a 3. alkalom. Először 5 percre feküdtem be, aztán 8 percre. Tegnap pedig ellátogattam egy új szoliba, mostanában nyílt. Uhyanúgy 8 percre feküdtem be, erre totál leégtem. Kenem magam aloe veras géllel, hideg vizes zuhany. Mikor mehetek legközelebb szolizni, és mennyi időre?
2016. jún. 23. 10:46
 1/3 Sunshinedoll ***** válasza:
83%
Az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem mennél....
2016. jún. 23. 10:54
 2/3 anonim ***** válasza:
35%
Miért ne menjen? Akár ma is mehet, ha akar. Van aki direkt vesz szakadt nadrágot, ő bőrrákot akar...
2016. jún. 23. 11:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Ki akarna bőrrákot? Hát az aki szoliba jár rendszeresen.... mi másért járna, ha egyszer előnye nincs is? Aki szép és egészséges bőrt akar az kerüli a napon tartózkodást is, fényvédőt használ minden nap, a szoli meg sokkal károsabb a napnál is. De a kérdésre válaszolva, meg kell várni hogy regenerálódjon a bőröd, ami 2-3 hét. Utána újra tönkreteheted.
2016. jún. 23. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!