Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Álló szoliban nyitott ajtónál?...

Álló szoliban nyitott ajtónál? . (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Lehet hogy most hülyeséget kérdezek, de nem találtam ezzel kapcsolatban semmit a neten. :D 12 hetes terhes vagyok. Nem vagyok szoli őrült, de nyaranta, hogy legyen egy kis színem betérek a szoliba hetente 1-2 alkalommal, 5-8 percekre. Mindig álló szoliba megyek, a fekvőt nem szeretem. Barátnőm is hasonlóan jár mint én. Most hogy terhes vagyok nem merek menni, mikor megemlítettem neki, azt mondta ne aggódjak, ő is járt tavaly terhesen. 3-4 hónaposan kezdett járni, azt mondta a meleg miatt nem javasolják, mert felhevül a test (na igen ezt én is hallottam) de ő ezt úgy oldotta meg, hogy nem teljesen, csak félig nyitva hagyta a kabin ajtaját. Azt mondta úgy nem volt olyan meleg. Na most ez így komoly? :D Egyáltalán ér az úgy valamit? Vagy kidobott pénz? Hozzáteszem barátnőmnek tavaly szép egészséges barna színe is volt terhesség alatt, de ő sokat volt napon is és nagyon könnyen barnul. Lehet hogy nem is a szolitól lett jó színe ha kinyitogatta az ajtót... (?)
2016. ápr. 23. 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Anyám meg dohányzott terhesen, mégse lett semmi bajom. Akkor most ajánlgassam mindenkinek, hogy nyugodtan dohányozzon csak terhesség alatt, úgysem lesz semmi baj?

Komolyan nem bírsz ki 9 hónapot szoli nélkül?

2016. ápr. 23. 10:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Elolvastad normálisan amit kérdeztem? Mert nem úgy érzem. Írtam hogy mióta terhes vagyok nem merek! A kérdés itt az volt hogy teljesen lökött a csaj vagy másnak is eszébe jutott már ez a megoldás? Nem tudom miért kell egyből támadni az embert meg kiforgatni a kérdést anyatigrisként...
2016. ápr. 23. 10:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne szolizz.
2016. ápr. 23. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha kinyitod az ajtót az a felület nyilván kevésbé fog barnítani, a többi viszont ugyan olyan hatékonyan. Félidőnél fordulj meg és kész. (Más kérdés, hogy szerintem nem fogsz te visszavágyni a terhességed ideje alatt. )
2016. ápr. 23. 16:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem mondott olyan őrültséget ezek szerint. :) Nem akarok amúgy menni, csak erre kíváncsi voltam, hogy másnak mi a véleménye róla, mert sok mindent hallottam/okvastam szolizós kismamákról, pl. a pocak letakarása (amitől szerintem amúgy még jobban melegszik...), de ilyent még sehol hogy nyitott ajtónál. Köszi. :)
2016. ápr. 24. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!