Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Még soha nem voltam szoliban,...

Még soha nem voltam szoliban, mit kell vinnem magammal, előre be kell jelentkezni?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki lebeszélni, már eldöntöttem hogy szoliba megyek akármilyen káros is. De még soha nem volt. Törölközőt kell vinni, vagy valamit? Tényleg semmit nem tudok. köszönöm

2015. júl. 24. 20:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Odamész, veszel bérletet (legtöbb helyen így van) aztán mész pár percet. Ha először mész és nincs a bőröd felkészítve rá akkor ne sokat menj semmiképpen mert odaégsz :D Vinni pedig semmit se kell, bár vannak akik mindenféle krémet is használnak ehhez és egyebeket, de azokat nem próbáltam még. Törölközőt vihetsz, de a jobb helyeken szoktak adni.
2015. júl. 24. 23:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Én nem viszek semmit.

Bejelentkezni sem kell, nálunk úgy van, hogy bemegyek, mondják, hogy van-e szabad hely, ha nincs várok, vagy elmegyek és később vissza.

Egyes helyeken zsetonnal működik, valahol automatikus. Megmondod hány perc, fizetsz, és mehetsz is.

Elvileg fertőtlenítő van bent, amivel te is! lefertőtlenítheted a helyet. Nálunk megkérdezik, hogy akarok-e venni szolikrémet vagy valami.. sosem szoktam.

Szoli utáni krém van a kabinban, de azt sem szoktam használni. Szoli után úgy is jövök haza és megmosakszom.

2015. júl. 25. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!