Természetes sötétbarnából szőke haj?
Bocsi hogy ideirom a kiegészitést.
20 éves vagyok, megtetszett a szőke hajszín, nem szeretnék olyan kommenteket hogy férfi létemre festem a hajam stb stb. Segytséget szeretnék kérni, hogy hogyan lehetséges két hónap leforgása alatt szőkévé tenni a hajam? kb ilyen eredményt szeretnék.
(és nem....nem miatta...)
Sose értettem minek roncsolják a hajukat az emberek 1000 féle módon. Inkább csinálnának más más fazont s jönnének rá mi az ami jól áll. Fiatal vagy te is s csak lebeszélnék mindenkit a festésről ilyen fiatalon. Korosztályom lesi a hajamat s kérdezgetik mi a titkom... Annyi, hogy nem roncsoltam agyon amikor még suliba jártunk XD
Egyik: 5éve növeszti - nőtt alig 25cm t. Nekem: 3 év alatt kulcs csonttól farokcsontig (nemrég ritkitottam ki egy fél szatyornyi parókára elegendő hajat xD)
Pár szóban: Ne roncsold a hajad!
Elsőnek köszönöm a gyors választ :))
2.: köszönöm a tanácsot, de most tényleg nagyon rászántam magam a dologra, probálnak lebeszélni , de nekem tetszik és már nemadok más véleményére :)
Syoss féléket felejtsd el.
Szőkítőpor kell fodrászkellékesből, ezzel lehet normálisan szőkíteni csak ilyen sötét hajat. Ezután megszárítod és festeni kell rögtön, fodrászkellékes festék és gyenge oxival. Bolti festék nem jó, mert erős oxi van benne ami szétmarná a szőkített hajad.
Egyébként nem a hajszínnel van a gond, hanem hogy nagyon bénán fog kinézni a sötét szőrzet mellett a világos haj. Jó esetben a szemöldököt is szőkíti az ember akkor amikor a haját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!