Sötétbarnából szőke leszívatással?
Sötétbarnát a legerősebb szőkítővel kell leszívatni hogy utána festhető legyen normális szőkére. Ezt a legtöbb fodrász nem vállalja, vagy több alkalom szükséges.
Én mondjuk magamnak szőkítem, a legerősebbel, de attól hogy az én hajamnak semmi baja, még másé leéghet tőle teljesen. Szóval nem mondom hogy csináld otthon.
A leszívatás tényleg eléggé károsítja a hajat. A fodrász is javasolta,hogy gondoljam át,mert én is akartam máskor hasonlót. (barna a hajam)
És azóta sem festettem be. Nem tudom ennek mi az oka,valószínűleg az,hogy nem ér annyit! Ezzel eléggé roncsolhatod a hajadat,ami nem jön rendbe egy hamar,ráadásul ha hosszú a hajad,akkor valószínűleg már most is el van valamennyire töredezve..(bocsi,magamból indulok ki most,mert nekem picit el van) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!