Sötétbarnából szőke hogyan?
Sötétbarnából egyszeri hajfestéssel sehogy nem lesz szőke.
Ha nem szeretnél hirtelen olyan nagy változást, akkor először vegyél 1 - 2 árnyalattal világosabb barna hajfestéket és így fokozatosan.
Nekem ez volt: barnára volt festve az amúgy is barna hajam (mert őszülök), aztán véletlen a tetejét elbaszcsiztam itthon és fekete lett, az alja barna maradt. felszívtam magam, irány a fodrász, én mától szőke leszek!
tudni kell, hogy erős, dús, semmi sem marad meg benne hajam van, leszívta a srác, csibesárga, befestette aranyszőkére, ez 3 éve volt, azóta és akkor is minden tökéletesen alakult. Azóta melír is van benne (fehér). 5 hetente festetem, mert amúgy is lassan nő a hajam, hiszen dús, meg nem is szeretek ilyesmivel sokat foglalkozni.:)
A fodrászom 9000-ért fest, vág, és melíroz. :) (Bp, belváros)
DE! az én hajam bármit kibír, és én magam sem vagyok egy nyafka (jaj, csípi) típus, neked kell tudnod, a tied és te mit bírsz:)
27N
Fokozatosan nem lehet világosítani festékkel, mivel a festett hajon a másik festék már nem világosít.
Ha nem tudod jól állna-e akkor először vegyél egy parókát vagy photoshoppal is meg lehet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!