Bikinivonal epilálás, borotválás?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és nem tudom hogy szedjem le a bikinivonalam.Epilátort most veszünk, még azt sose használtam, viszont a borotvától kipattogok, éy hamar visszanő.Gyantát nem tudok szerezni.Jövőhét csütörtökön megyünk a Balatonra nyári táborba, de ott ugye nem akarok 2-3 naponta borotválkozni, mert tudjátok milyenek a korombeliek.Van valami tipp?Merttudom, hogy az epilálás nagyon fáj a bikinivonalon, és be tud nőni :/2016. jún. 18. 11:44
1/3 anonim válasza:
Én maradnék a borotvánál. Táborban is lehet, senki nem figyeli hogy te épp a zuhany alatt borotválsz... utána fertőtleníteni kell, hogy ne pattogjon ki.
De ha tartósat akarsz mindenképp akkor gyantát kell szerezned. Miért is ne tudnál? Kb 400 ft, nem drága, meleggyanta, tégelyes. Felkened, letéped, egyszerű a használata. Ezt tábor előtt 2-3 nappal csináld, ne közvetlenül előtte.
2/3 A kérdező kommentje:
Kicsit jobban belemélyedtem ebbe, és a cukorgyantát lehet kipróbálom :) arról van valakinek véleménye, tapasztalata?
2016. jún. 18. 14:05
3/3 anonim válasza:
Cukorgyantát még nem próbáltam, de a rendes, patronos gyanta sem drága és sokáig tart. Szerintem a borotválást felejtsd el! Nekem erősebb lett tőle a szőr és egyre hamarabb visszanőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!