Nagyon fáj az intim szőrtelenítés, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Epilálni csak a szeméremdombomat tudom, mert lejjebb nagyon fáj.. Ott mivel csináljam meg? Borotválni nem akarok...2015. jún. 6. 12:29
1/5 anonim válasza:
Én a gyantával próbálkozom, az is nagyon fáj, de legalább hamar megvan.
2/5 anonim válasza:
Én is így vagyok:( A szeméremdombomat epilálni szoktam viszont az ajkaknál nem tudok mást csak borotválni.Próbáltam gyantázni is,de nem voltam képes magamnak lehúzni.Csak így meg gáz,mert azon a részen ahol borotválom már másnap visszanő és nem szép...
Tervezem hogy elmegyek kozmetikushoz aki leszedi mindenhol és abban reménykedek hogy utána talán az ajkaknál is tudom majd epilálni.
3/5 anonim válasza:
Borotválj, nem értem mi baj azzal. Nem kell olyan szőrtelennek lenni mint egy kisbaba, a normál férfiak megijednének tőle.
4/5 A kérdező kommentje:
DE a borotválástól nem erősödik meg nagyon? Nagyon borostás leszek akkor tőle?
2015. jún. 6. 21:17
5/5 anonim válasza:
De igen az lesz...ne borotváld ha nem muszáj.Baromi nagy hülyeség,hogy a normális férfiak megijednek :D
Nem...a normális férfiak attól ijednek meg ha szőrös.
Amúgy mint előzőleg írtam próbáld ki te is azt,hogy elmész kozmetikushoz gyantáztatni,majd attól ugye nem úgy nő vissza mintha borotváltad volna,így talán le tudod majd epilálni mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!